Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ekran gitti yardim lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ekran gitti yardim lütfen

Aracım 2015 cosmo insignia ekran simsiyah yalniz hutun islevler arkada calisiyor dokunmayida algiliyor radyo bluetooth falanda aktif baglaniyor ama ekran yok.varmi daha once boyle bi ariza yasayan bana yardimci olurmusunuz

Çok geçmiş olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Umut Hoca View Post
      Çok geçmiş olsun...
      Tesekkurler

Yorum

akü kutup başınısöküp bekleyin ve takın tekrar. düzelmesi muhtemeldir.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
          akü kutup başınısöküp bekleyin ve takın tekrar. düzelmesi muhtemeldir.
          eksi tarafını söküp 10 dakika bekledikten sonra taktım ama düzelmedi

Yorum

Eğer bir haşere kaynaklı kablo problemi yoksa soketleri çıkartıp takın komple panel kolay kolay gitmez entegre problemi varsa da işi bilen bir elektronikçi tamir edebilir

Normalde bu ürünlerin ömrü 5-10 yıllık olarak üretilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
              Eğer bir haşere kaynaklı kablo problemi yoksa soketleri çıkartıp takın komple panel kolay kolay gitmez entegre problemi varsa da işi bilen bir elektronikçi tamir edebilir

Normalde bu ürünlerin ömrü 5-10 yıllık olarak üretilir
              Merhaba iyi aksamlar evet bugun direksiyon altindaki sigortalarda oynadim ekran geldi baya ugrastm ekranla duzelmisti 1 saat sora arabaya tekrar geldigimde ekran yine yok ugrastm yne sigorta paneliyle olmadi.yarin sigortayi degscem insallah duzelir

Yorum

İşleniyor...
              X