Sevgili arkadaşlar 2014 model insginia aracımdaki mevcut intellink model teybi kaliteli bir multimedya ve geri dönüş kamerası ile birlikte değiştirmek istiyorum.o kadar model var ki kararsız kaldım.sizce en sorunsuz multimedya marka ve modeli hangisi ? sizin kullandığınız multimedya hangisi? sorunsuz olan,navigasyon güncellemelerini ömür boyu destekleyen,video klipleri her formatta sorunsuzca yüksek çözünürlükte oynatan hangi model acaba ? bir de android tesla tarzı multimedya modelleri var hangisini seçmeliyim ? aracın mevcut özelliklerini de destekleyen olması tabiki.önerilerinizi merakla bekleyeceğim.selamlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hangi multimedyayı tercih etmeliyim.
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Steve_Rogers06 View PostSevgili arkadaşlar 2014 model insginia aracımdaki mevcut intellink model teybi kaliteli bir multimedya ve geri dönüş kamerası ile birlikte değiştirmek istiyorum.o kadar model var ki kararsız kaldım.sizce en sorunsuz multimedya marka ve modeli hangisi ? sizin kullandığınız multimedya hangisi? sorunsuz olan,navigasyon güncellemelerini ömür boyu destekleyen,video klipleri her formatta sorunsuzca yüksek çözünürlükte oynatan hangi model acaba ? bir de android tesla tarzı multimedya modelleri var hangisini seçmeliyim ? aracın mevcut özelliklerini de destekleyen olması tabiki.önerilerinizi merakla bekleyeceğim.selamlar.Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YILDIRAN View Post
Ben aracıma 3329 HD 10.4" android Tesla modeli multimedya taktırdım gayet iyi tüm fonksiyonları çalışıyor, yalnız cihazı takıldıktan sonra aracın kapıları otomatik olarak kapanmıyor ya bir bağlantı sorunu var veya ayarını ben yapamadım tek sorun bu zamanım olup da servise gidemedim fırsat bulunca baktıracagim. Tavsiye ederim.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
bir yerden fiyat aldım newfron multimedya insignia için android 2 gb ram vs tesla ekran değil normal ekran 8 inç ekran 2.100 tl dediler son fiyat.tüm fonksiyonları da çalışıyor dediler ama kullanmadan bilinmez tabi hepsi çalışır mı çalışmaz mı ? tesla ekran görüntüsü güzel olabillir ama araçta biraz emanet gibi duruyor.bu benim görüşüm tabi.zevkler farkıdır.
Yorum
Yorum