Ynt: Türkiye'de İlk ve Tek Push Turn'lü CDC400 Teyb
Orjinal yazı sahibi: Ugur
Push Turn montajı yapmak isteyen arkadaşlar, eğer aldığınız ürünün catalog no ve part no'larını biliyorsanız aşağıdaki linke yazıp montaj talimatnamesine ulaşabilirsiniz.
belki bir faydası olur..
Push Turn montajı yapmak isteyen arkadaşlar, eğer aldığınız ürünün catalog no ve part no'larını biliyorsanız aşağıdaki linke yazıp montaj talimatnamesine ulaşabilirsiniz.
belki bir faydası olur..
Orjinal yazı sahibi: myanmaz
belki bir faydası olur..
ben de gaziantep teymurlar yetkili servisine 150 tl ye sipariş verdim.turn push geldi fakat çerçevesi türkiyede bulunamadığından almanyadan sipariş verildi.bi kaç güne kadar o da gelecek.bu arada servisteki elektrik ustasıyla konuştum.çalışmasada ışıkları yansın yeter dedim.küllükten kablo çakerek ışıklarını yakarız dedi.montaj dahil 200 tl ye malolacak.montajı yapınca fotoları eklerim.
Arkadaşlar benşm turn push başarı ile geldi ve montajı yapıldı.üstelik ışıkları da tüm konsolla aynı anda yanıp sönüyor.öncelikle bunu yapan opel teymurlar daki ustama teşekkür ediyorum.2 saate yakın uğraştı.işçilik 15 tl aldılar.helal olsun.işte fotoğraf. http://c1302.hizliresim.com/16/w/kl37q.jpg
Orjinal yazı sahibi: hostempo
ben de gaziantep teymurlar yetkili servisine 150 tl ye sipariş verdim.turn push geldi fakat çerçevesi türkiyede bulunamadığından almanyadan sipariş verildi.bi kaç güne kadar o da gelecek.bu arada servisteki elektrik ustasıyla konuştum.çalışmasada ışıkları yansın yeter dedim.küllükten kablo çakerek ışıklarını yakarız dedi.montaj dahil 200 tl ye malolacak.montajı yapınca fotoları eklerim.
bende makyajlı için düşünüyorum, gaziantep yaparmı? çaliştiranlar var seninki neden çaliştirilmadı
Yorum