Ynt: Türkiye'de İlk ve Tek Push Turn'lü CDC400 Teyb
Vardır bir hayır. Bana da mektup geldi servisten memnun musunuz anketi . Onu sonra ne yapacağımı tam kestiremedim. Ejnebi bir ülkenin zarfı var adres yazılımış.?
Orjinal yazı sahibi: zeytin
Vardır bir hayır. Bana da mektup geldi servisten memnun musunuz anketi . Onu sonra ne yapacağımı tam kestiremedim. Ejnebi bir ülkenin zarfı var adres yazılımış.?
doldurup ptt'ye veriyorsun, parası felan yok, Almanya yada neresi yazıyorsa oraya gidiyor.
gittiği yerde yetkili birisine mi ulaşır yoksa yine Opel TR'den birisi mi okur bilemem
Almanya'yla her türlü iletişimde hep Türkiye'ye yada oradaki Türklere yönlendiriyorlar
bizim memleket denizlilide bahsettiğiniz anketi doldurup servis aracılığıyla gönderirsek ilk 15000 bakımında yağ BEDAVAAA belki iki servis olduğu için rekabet ortamıdır ama sizlerin oralarda yok mu böle kampanya
Orjinal yazı sahibi: jakoben
bizim memleket denizlilide bahsettiğiniz anketi doldurup servis aracılığıyla gönderirsek ilk 15000 bakımında yağ BEDAVAAA belki iki servis olduğu için rekabet ortamıdır ama sizlerin oralarda yok mu böle kampanya
müşteriler "kim uğraşacak göndermeyle" felan demesin, kesin göndersinler diye yapıyorlar bence
biz göndereli epey oldu, o zamanlar yağ kampanyası yoktu
arkadaşlar bende bgn turn pushuma kavustum ama soketi bulamadık aktiflik zaten beklemiyordukta hani hiçdeğilse gece kapıları actıgında yana vereydi dimi ? bunun için calışma içersindeyim el freninden paralel yapsak olma mı ? nacizhane fikriniz lütfen.
Yorum