Evet arkadaslar arabayı aldığımdan beri aklımda olan birseydi konsolun bosluğu beni rahatsız ediyordu ve arkadaslarımın sakalarına kurban gidiyordum 2 hafta önce Opel Atakoyden YedekServis danısmanı İbrahim bey den PushTurn+etrafındaki bakalit i siparisini verdik olur olmaz tartısmasını yaptık dün parça gelmisti bende hevesle taktırmaya gittim ama elektirikcinin cok yoğun olması sebebiyle uğrasılamadı tam olarak benim zaten aldığım amaç orası bos durmasın diyeydi ama dedik elektronik sınırsız bisi yani calısmıcak diye bisi yok insan kafasına koyarsa calıstırır yani simdi sizin yardımlarınızla ve iyi bir elektrikci bularak push turn nun aktif olmasını istiyorum çalısmasını istediğim tuslar (Back+ortadaki joistik+öndeki suanda aklıma gelmeyen iki tane calısabilcek tus var yani kısacası NAV tusu haric hepsi uyarlanabilinir) cevrenizde cok iyi bir elektronikci vs. varsa onlarla görüsebilirim. bana dvd800 cd500 cdc400 teyb semaları lazım eğer bunları nerden temin edebilirim gereken kablo vs ıvır zıvır gerekli olabilir onların siparisi veririrm ona göre yani bu bi benim küçük projem calısırsa Türkiyede bir ilki gerceklistirmis oluruz .Hepinize simdiden yardımlarınız için tesekkürler. iyigünler
Küçük bir Foto
Küçük bir Foto
Yorum