Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Türkiye'de İlk ve Tek Push Turn'lü CDC400 Teyb :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Türkiye'de İlk ve Tek Push Turn'lü CDC400 Teyb :)

Evet arkadaslar arabayı aldığımdan beri aklımda olan birseydi konsolun bosluğu beni rahatsız ediyordu ve arkadaslarımın sakalarına kurban gidiyordum 2 hafta önce Opel Atakoyden YedekServis danısmanı İbrahim bey den PushTurn+etrafındaki bakalit i siparisini verdik olur olmaz tartısmasını yaptık dün parça gelmisti bende hevesle taktırmaya gittim ama elektirikcinin cok yoğun olması sebebiyle uğrasılamadı tam olarak benim zaten aldığım amaç orası bos durmasın diyeydi ama dedik elektronik sınırsız bisi yani calısmıcak diye bisi yok insan kafasına koyarsa calıstırır yani simdi sizin yardımlarınızla ve iyi bir elektrikci bularak push turn nun aktif olmasını istiyorum çalısmasını istediğim tuslar (Back+ortadaki joistik+öndeki suanda aklıma gelmeyen iki tane calısabilcek tus var yani kısacası NAV tusu haric hepsi uyarlanabilinir) cevrenizde cok iyi bir elektronikci vs. varsa onlarla görüsebilirim. bana dvd800 cd500 cdc400 teyb semaları lazım eğer bunları nerden temin edebilirim gereken kablo vs ıvır zıvır gerekli olabilir onların siparisi veririrm ona göre yani bu bi benim küçük projem calısırsa Türkiyede bir ilki gerceklistirmis oluruz .Hepinize simdiden yardımlarınız için tesekkürler. iyigünler

Küçük bir Foto

Ynt: Türkiye'de İlk ve Tek Push Turn'lü CDC400 Teyb

sağa sola çevirerek şarkı veya radyo kanal geçişi yapılabilir bence konsoldan paralel çekilerek
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

DVD800, CD500 ile CDC400 kablo setini görüp mukayeseli incelemek lazım.
      Her ikisinde de Turn Push olduğuna göre DVD800 ile CD500 ün kablo seti aynıdır ...

Burada önemli olan CDC400'ün Turn Push'tan gelecek komutları algılayabilecek olması. Gelen komutları algılayabilirmi algılayamazmı ?
      Turn Push'un komutları ile Göğüste bulunan komut aynı ise çalışır.
      Ama dediğim gibi DVD800 ile CDC400 ün kablo setinin aynı olması lazım.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

bağlattırmamaktan sonra onun orda sadece oyun kolu gibi işlevsiz durması çok anlamsız olur mutlaka bağlattırmak gerekli bence.

ücreti ne bu jostickin?
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

valla güzel olmuş) kuru kalablık ama eğer ışıklarıda yanıyorsa güzel olmuş
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
            sağa sola çevirerek şarkı veya radyo kanal geçişi yapılabilir bence konsoldan paralel çekilerek
            olabilceğini söyledi buugn elemanın biri bakalım ben zaten orası bos dursun diye aldım tekrar tekrar soylim calısması için almadım zevk i sefa yani hee calısırsa iyi olur ama calısmazsa hic farketmez orası bos cok rahatız etti beni .
            Orjinal yazı sahibi: VDT
            bağlattırmamaktan sonra onun orda sadece oyun kolu gibi işlevsiz durması çok anlamsız olur mutlaka bağlattırmak gerekli bence.

ücreti ne bu jostickin?
            vedat bana toplam 110tl ye geldi fiyat olarak işlevsellik olarak da nasıl örnek verim sen nasıl Turbo görünüm verdin aracına güzel göründü benimkide sırf onun için yani kısacası
            Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            valla güzel olmuş) kuru kalablık ama eğer ışıklarıda yanıyorsa güzel olmuş
            saol gökhan suan hic birseyi bağlı değil uğrasamadı ustalar haftaya falan benim müsait olduğum bi günde söküp bakıcaz artık. dediğim gibi bana şemaları bulalmamda yardım edebilrseniz sevinirim calısp calısmaması bunlara bağlı cünkü

Yorum

fiyat buysa çok mantıklı görünüyor işlevsiz kabul etsek bile güle güle kullan
              [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

bence ışıkları yansın o bile yeter
                F30 Sport+

Yorum

ısıkları yakması kolay ya bi kablo var zaten yanar yani, size soyle solim ebay den daha ucuza alabilirsiniz OEM ürünleri ama ben buaralar ebay den baya bi alısveris yaptım kargolarım cok gümrüğü zart zurt uğrasamıcaım icin servise getirittirdim fiyatta gayet makul bugun iki silicek 150tl

Yorum

Mert: Şemalara ulaşmamız bu şekilde çok mümkün değil.
                    Serdar99 belki bu konuda bize fikir verebilir.
                    Eğer şema vs varsa zaten Opel servisinde de mevcuttur. Şema okumayı bilirlermi orası ayrı tabi.. ihihi

Orjinal yazı sahibi: mertk
                    saol gökhan suan hic birseyi bağlı değil uğrasamadı ustalar haftaya falan benim müsait olduğum bi günde söküp bakıcaz artık. dediğim gibi bana şemaları bulalmamda yardım edebilrseniz sevinirim calısp calısmaması bunlara bağlı cünkü
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

bide piano black yapta tam cosmo olsun
                      F30 Sport+

Yorum

simdi telefon actım semayu buldum arkadaslar serviste oturup sakıcam bütün detayları gerekli parca noları vs bulabilcem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          bide piano black yapta tam cosmo olsun
                          hic belli olmaz heran hersey taktırabilirm aklımda zaten o

Yorum

taktir ettim Mert.
                            Arabada orjinal parçalar kullnarak, servisin bile aklına gelmeyen modifiyeler yaptırıyorsun.
                            Benim de canım çekti Çok şık duruyor bu arada ... Yarın öbür gün de yeni medya sentrlardan taktırırsan tam olur .
                            Ben lazca navigasyon da olsun istiyorum. Çok eğlenceli. Fatih abinin IGO8 inden kendi cps'ime me yüklemiştim.
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

usta sen niye cosmo almadın?
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                              X