Arkadaşlar merhaba, telefonum android dolayısı ile carplay özelliğini apple olmadığından kullanamıyorum. Telefon bağlantısını araçla sağladım konuşmalarda falan sıkıntı yok ancak navigasyonun sesini araç hoparlöründen duyamıyorum. Telefonda sesi bluetooth ile ver seçeneği aktif yinede ses çıkmıyor bunu nasıl sağlarım bilen var mı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Telefon navigasyonunun sesini araç hoparlöründen duymak
Collapse
X
-
Telefon araca bluetooth ile bağlıyken media tuşuna basarak sd card-usb-bluetooth arasında geçiş yaparak bluetuoth a gelmeniz lazım.o zaman navigasyon sesini duyarınız.ama müzik dinlemek isterseniz müziği de telefondan açmanız lazım.(2013 ve üzeri makyajlı kasa için geçerli)bunlar tamamsa sesi de biraz fazla açın.navigasyon sesi orta şiddette duyulmaya başlıyor
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eto1907 View PostTelefon araca bluetooth ile bağlıyken media tuşuna basarak sd card-usb-bluetooth arasında geçiş yaparak bluetuoth a gelmeniz lazım.o zaman navigasyon sesini duyarınız.ama müzik dinlemek isterseniz müziği de telefondan açmanız lazım.(2013 ve üzeri makyajlı kasa için geçerli)bunlar tamamsa sesi de biraz fazla açın.navigasyon sesi orta şiddette duyulmaya başlıyor
Yorum
Yorum