arkadaşlar merhaba 2009 edition elegance aracım var üzerinde sadece aux girişi ve 6 cd calar var usb girişi yok malum cd olayı artık gectı ve dreksiyonda tlf tusları var ama özellik çalışmıyor usb girişi ve bluetooth için neler yapabilirim bana öneriniz varmı..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2009 edition elegance usb ve bluetooth yardım
Collapse
X
-
sanırım markası xcarlink falandı. cd changer yerine bağlanan bir küçük kutu ile hem usb hem sd kart falan okumayı sağlıyordu. içeride cd var gibi gösteriyordu ama mp3 leri çalıyordu. bu ekonomik çözüm. bluetooth içinse en mantıklısı multimedya cihazı şart oluyor ya da harici araç içi çözümler var. bağımsız çalışan. güneşliğe yerleştirilen. onları deneyebilirsiniz. çok fazla kafa yorulsa illaki çözümler vardır. ama uğraşıp zaman harcamak gerekiyor. illa ki dahili sisteme uydurulan şeyler vardır.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nihat2015 View Postarkadaşlar merhaba 2009 edition elegance aracım var üzerinde sadece aux girişi ve 6 cd calar var usb girişi yok malum cd olayı artık gectı ve dreksiyonda tlf tusları var ama özellik çalışmıyor usb girişi ve bluetooth için neler yapabilirim bana öneriniz varmı..
Yorum
Yorum