Merhaba arkadaşlar, 2011 insignia cosmo aracımın üzerinde navitech cihaz var ama hiç memnun değilim. Daha güncel bir ürün almak istiyorum. istanbul'da ürün ve yer tavsiyesi olan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul İçin Multimedya Cihaz Önerisi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Umut Hoca View PostMerhaba arkadaşlar, 2011 insignia cosmo aracımın üzerinde navitech cihaz var ama hiç memnun değilim. Daha güncel bir ürün almak istiyorum. istanbul'da ürün ve yer tavsiyesi olan var mı?
Konuyla ilgili çözüme ulaştınız mı? Benim de aracım 2012 2.0 cdti edition ve ben de bu tarz bir multimedia cihazı almak istiyorum ama seçenek çok, kafa karışıyor.
-
-
Orjinal yazı sahibi: nedim View Postdaha önce qashqai aracıma 2 kez taktırıp memnun kalmıştım ve cihazlarının arkasında duruyor gerekirse değişim yapıyor tavsiye ederim.hem canlı olarak yerinde görebilirsiniz uyumlu cihazı.
* Başkasına ait bilgileri açıktan paylaşmamanızı öneririz.
Firma bilgilerini paylaştınız ama forum kuralları gereği silindi sanırım. Bahsettiğiniz firmayı özel mesaj yoluyla paylaşır mısınız lütfen, kendilerine ulaşıp konuşmak isterim.
Teşekkürler...
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: nedim View Postdaha önce qashqai aracıma 2 kez taktırıp memnun kalmıştım ve cihazlarının arkasında duruyor gerekirse değişim yapıyor tavsiye ederim.hem canlı olarak yerinde görebilirsiniz uyumlu cihazı.
* Başkasına ait bilgileri açıktan paylaşmamanızı öneririz.
Yorum
Yorum