Tşk. Fahiş derken nekadar istiyor?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayalet ekran Opc / Buick aktiflestirdim :-)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
Ankara Şaşmazda Seçim Opel'de Mert diye bir arkadaş yapıyor. Ama açıkçası bence biraz fahiş fiyatlar istiyor.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Aynen fiyatları aşırı pahalı.Birde şimdi yazılım ile hareket halinde video oynatmayı yapmış.1100tl diyor. Her hangi parça takmadan yapıyor. ona vereceğime 1800 e corvin takarım.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
-
arkadaşlar yaptırmayın. bende elektrik elektronik mühendisiyim altı üstü bir kod var aktive ediyor o kadar. buda en fazla olsun hadi 100tl olsun. para göz tiplere prim vermeyin bakacak yaptıran yok EŞŞEK GİBİ fiyatı inderecek öyle ilk indirime de yaptırmayalım. dibin dibine düşsün sonra yaptırırız.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cebi61 View Postarkadaşlar yaptırmayın. bende elektrik elektronik mühendisiyim altı üstü bir kod var aktive ediyor o kadar. buda en fazla olsun hadi 100tl olsun. para göz tiplere prim vermeyin bakacak yaptıran yok EŞŞEK GİBİ fiyatı inderecek öyle ilk indirime de yaptırmayalım. dibin dibine düşsün sonra yaptırırız.
Yorum
-
Kusura bakmayın ama 1100 TL ne kadar pahalı ise; 100 TL de bir o kadar ucuz. Sonuçta adam emek verip fikri bir ürün üretmiş. Lastik değiştirmeye bile min. 50 lira verirken, yazılımla yapılan bir işe 100 lira değer biçmek de en az 1100 TL kadar abartı bir rakam.
Türk milleti olarak "fikri" işlere değer vermemek gibi bir huyumuz var. Ben yazılım firması işletiyorum ve bu zihniyet yüzünden çok sıkıntı çekiyorum; o yüzden görüşümü belirtmeden duramadım.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostKusura bakmayın ama 1100 TL ne kadar pahalı ise; 100 TL de bir o kadar ucuz. Sonuçta adam emek verip fikri bir ürün üretmiş. Lastik değiştirmeye bile min. 50 lira verirken, yazılımla yapılan bir işe 100 lira değer biçmek de en az 1100 TL kadar abartı bir rakam.
Türk milleti olarak "fikri" işlere değer vermemek gibi bir huyumuz var. Ben yazılım firması işletiyorum ve bu zihniyet yüzünden çok sıkıntı çekiyorum; o yüzden görüşümü belirtmeden duramadım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostKusura bakmayın ama 1100 TL ne kadar pahalı ise; 100 TL de bir o kadar ucuz. Sonuçta adam emek verip fikri bir ürün üretmiş. Lastik değiştirmeye bile min. 50 lira verirken, yazılımla yapılan bir işe 100 lira değer biçmek de en az 1100 TL kadar abartı bir rakam.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostBu savaşı corvin interface kazanır. 1100 verecek olduktan sonra 1800 verir teybin orjinalliğini bozmadan android teybe sahip olurum.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
Yorum