Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Intellilink R700 USB - Şarkı Listesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Intellilink R700 USB - Şarkı Listesi

Merhabalar,

USB'deki şarkıları listelemek istediğim zaman sadece alfabetik sıralanmış listeyi görebiliyorum. Klasör şeklinde seçme imkanımız olmuyor mu? Eğer olmuyorsa şarkıları listelere ayırmak için ne yapmak gerekli?
    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Bu dediğiniz menüde var, şarkılar, sanatçılar, albümler ve diğerleri (video film) diye seçenekler arasından tercih edebilirsiniz.

Yorum

sarki calarkenki menude solda usb simgesi var ekranda, ona basinca sarkilar siralaniyo sag altta digerleri yazab uc nokta var, onada basinca klasor gorunumu cikiyo
      OPC Line Sport

Yorum

evet, kitabını okuduğumda diğerleri kısmına basınca klasör görünümü olması lazım fakat benim aracımda yok.

gerçi kitabına baktığımda cd girişi de olması lazım fakat benim aracımda cd takabileceğim bir yer de yok. sadece 2 adet USB girişi var. ama klasör görünümü olmaması gerçekten çok entersan

Yorum

2013-2015(ilk seri) r700 lerde klasör görünümü yok diye biliyorum.benimki de 2014. Şarkıları windows medya player da parça listesi yapmanız lazım. Diyelim bir klasör yaptınız. Bilgisayarda o klasörü windows mediaplayer da tüm şarkıları açın. Sol üstte parça listesi(çalma listesi de olabilir) vardır.yeni parça listesi diyoruz.parça listesine isim veriyoruz.solda liste oluşuyor,
          sağda şarkı listesindeki tüm şarkıları seçip sağa tıklayıp listeye ekle diyoruz. Son yapılan liste en üstte çıkıyor.seçip ekliyoruz.solda parça listesi üzerine geliyoruz sağa tıklayıp dosya konumunu aç diyoruz.gittiğimiz klasördeki yaptığımız parça listesi dosyasını kopyala diyoruz ve asıl yaptığımız müzik klasörünün içine atıyoruz.şimdi bu klasör içinde attığımız şarkılar ve bu şarkıların parça listesi var.belki albüm resimleri de olabilir.bu klasörü usb veya sd karta atınca r700 ekranında parça listesini tıklayınca o klasördeki bütün şarkılar listelenir.o klasörde 500x500 boyutuna kadar resim varsa r700 ekranında şarkı çalarken o resim de çıkar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB View Post
            evet, kitabını okuduğumda diğerleri kısmına basınca klasör görünümü olması lazım fakat benim aracımda yok.

gerçi kitabına baktığımda cd girişi de olması lazım fakat benim aracımda cd takabileceğim bir yer de yok. sadece 2 adet USB girişi var. ama klasör görünümü olmaması gerçekten çok entersan
            Teşekkürler, bu işimi gördü. Yine de USB'ye her şarkı eklediğimizde tekrar liste oluşturmak zorunda olmamız biraz kötü olmuş.

Yorum

You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 4 photos.

Yorum

2016 larda ikinci usb varmi arkadaslar, bitek kolcagin icinde var biliyorum ben
                OPC Line Sport

Yorum

2015 sonrasında 1 usb varmış. 2013-2014 2 usb var

Yorum

tesekkur ederim hocam
                    OPC Line Sport

Yorum

Çoğaltıcı takabilirsiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
                        Çoğaltıcı takabilirsiniz
                        Çoğaltıcı AndroidAuto ve CarPlay kullanımında işe yaramyıor maalesef belki sadece şarjda yarayabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post

Çoğaltıcı AndroidAuto ve CarPlay kullanımında işe yaramyıor maalesef belki sadece şarjda yarayabilir.
                          Bu arada Opel merkez ile görüştüm.Hala AndroidAuto yazılımının gelmediğini söylüyor,kimi kullanıcıda servisler yüklüyor diyor.Kafa karıştırıcı dknow

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Bu arada Opel merkez ile görüştüm.Hala AndroidAuto yazılımının gelmediğini söylüyor,kimi kullanıcıda servisler yüklüyor diyor.Kafa karıştırıcı dknow
                            Android Auto yazılımı android telefonlar için Google tarafından ülkemizde hizmete sunulmadı onların demek istedikleri o yoksa araçlara yüklenebiliyor. Kaldı ki telefonlara da apk olarak indirilip kurulabiliyor.
                            Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post

Bildiğim kadarıyla carplay çoklayıcı ile çalışmıyor fakat AA çalışıyor. Ben kendim çoklayıcı ile AA kullandım çalıştı fakat şöyle bir durumla karşılaştım belki çoklayıcıdan kaynaklanıyordur. Çoklayıcı ile AA kullanırken telefon şarj olmak yerine bataryadan kullandı ve çok ısındı. Yani usbden çıkan güç telefonun harcadığı gücü karşılayamadı ama çoklayıcısız direkt bağladığımda telefon yine ısındı fakat bağladığımdan daha yüksek bir yüzde ile geri aldım yani şarj oldu.
                              Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

İşleniyor...
                              X