Arkadaşlar merhaba,
Geçen günlerde aracımla sıkışık trafikte seyir halinde giderken sol arkadan çok sert gelen bi arkadaşımıza konsantre olduğumda önümde duran arkadaşı farkedemedim. Ve vurdum. Olay anında sadece tamponun burnunu biraz aşağı sarkıttığını gördüm. Tampon iç tırnaklarını kırdım muhtemelen dedim ve devam ettim.
Sonra far yıkamayı, farları, sisleri vs. kontrol edebileceklerime baktım ve bi sıkıntı göremedim.
Şimdi ise Necvox multimedia sistemli olan aracımda;
Ünite ile ön göğüs arasında az bi aşağı yönlü açılma olduğunu farkettim. Belki de aldığımda vardı ben yeni farkına vardım.
Üniteyi kontrol ettiğimde ise;
1. Tv anteni gördüm fakat çalıştıramadım.
2. Kol dayama altındaki usb girişine flash taktığımda görüntü var ama ses yok.
3. Torpido içinde ekstra kablolarla uzatılmış bir usb çıkışı ve Iphone telefon soketi gördüm.
4. Küllük kapağının biraz kasıntılı açıldığını farkettim.
5. Ön-orta havalandırmalardan şöfor tarafındakinin biraz sıkı yönlendirildiğini gördüm.
Sonuç olarak sağlam bi elektronikçiye ihtiyacım olduğuna kanaat getirdim.
Deneyimlerinizi ve çözüm önerilerinizi beklerim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Geçen günlerde aracımla sıkışık trafikte seyir halinde giderken sol arkadan çok sert gelen bi arkadaşımıza konsantre olduğumda önümde duran arkadaşı farkedemedim. Ve vurdum. Olay anında sadece tamponun burnunu biraz aşağı sarkıttığını gördüm. Tampon iç tırnaklarını kırdım muhtemelen dedim ve devam ettim.
Sonra far yıkamayı, farları, sisleri vs. kontrol edebileceklerime baktım ve bi sıkıntı göremedim.
Şimdi ise Necvox multimedia sistemli olan aracımda;
Ünite ile ön göğüs arasında az bi aşağı yönlü açılma olduğunu farkettim. Belki de aldığımda vardı ben yeni farkına vardım.
Üniteyi kontrol ettiğimde ise;
1. Tv anteni gördüm fakat çalıştıramadım.
2. Kol dayama altındaki usb girişine flash taktığımda görüntü var ama ses yok.
3. Torpido içinde ekstra kablolarla uzatılmış bir usb çıkışı ve Iphone telefon soketi gördüm.
4. Küllük kapağının biraz kasıntılı açıldığını farkettim.
5. Ön-orta havalandırmalardan şöfor tarafındakinin biraz sıkı yönlendirildiğini gördüm.
Sonuç olarak sağlam bi elektronikçiye ihtiyacım olduğuna kanaat getirdim.
Deneyimlerinizi ve çözüm önerilerinizi beklerim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Yorum