Arkadaslar 2009 model insignia aracimda ekran yok..ikinci temiz bir ekran buldum.arkadas 2012 model aracindan sokmus.acaba benim araca uyum saglar mi..bir de joysteck siparis edecegim.onunla kullanabilir miyim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2009 1.6 t araca bu double ekran uyar mi
Collapse
X
-
Selamlar, aracınızda CD400 varsa bu Necvox marka cihaz uyum sağlar. Fiyatı ne diyor satıcı bilmiyorum ama 1250-1500 gibi rakamlara android tabanlı daha hızlı ve işlevsel cihazlar alınabilir.
Turn Push ile kullanabilirsiniz. Onun montajıda konsolda bulunan tuşlardan paralel hat çekip 2.tuş yaratmak.
Anlamadığım konu cihaz necvox, kutu navimex, cd yuvası kısmı gm. Bu necvox modelinde cd yuvası değişmiyor. Cd400 ekran sökülüp direkt bunun montajı yapılabiliyor. Muhtemelen satıcı navimex markalı cihaz aldığı için bunu satıyor.
-
Ugur bey verdiginiz aciklayici bilgiler icin cok tesekkur ederim.Evet arkadas arabasina baska cihaz almis ve bunu satiyor.Fiyat olarak 400 tl diyor.Isin asli 200 tl ye de joystick tus buldum onu da alip montaji o sekilde yaptirmak istiyorum.Ama cihazi bilmedigim icin uyum saglayip saglamadigini bilemedim.
Yorum
Yorum