Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intellilink r700 Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• intellilink r700 Hakkında

Herkese selamlar,iyi forumlar.Forumda ilk konumu müsadenizle açıyorum.Aracım 2013 insignia cosmo paket.Araç üzerinde intellilink r700 sistem mevcut.Bununla ilgili bir kaç sorum olucak sizlere.

Bu sistemde navigasyon var mı?(Benim aracın ekranında veya menğlerde göremedim)
    Bir de bu sistemde iphone car play sistemi çalışıyor mu?Çalışıyorsa ne yapmam gerekiyor?
    Son olarak da eğer bu iki özellik de yok ise bunları kullanabilmek için ne yapmam gerekir? (Update mi başka bir ürün mü?)

Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.

selamlar. Hoşgeldiniz.
    maalesef navi ve carplay yok 2013 lerde.
    android interface öneririm şahsen. forumda aratırsanız en azından fikir edinebilirsiniz. İyi günler.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Teşekkür ederim,android cihazım yok malesef.O zaman ekran pek bir işe yaramıyacal gibi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: guray800 View Post
        Teşekkür ederim,android cihazım yok malesef.O zaman ekran pek bir işe yaramıyacal gibi...
        android cihazınızın olmasına gerek yok, araca android interface takılıyor ve orjinalliği bozulmadan dilediğiniz zaman android işletim sistemine geçebileceğiniz bir özellik eklenmiş oluyor. forumda corvin interface diye aratın fikir edinirsiniz.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
        X