Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android Auto | YOUTUBE Kullanımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Android Auto | YOUTUBE Kullanımı

Bugün bir arkadaşımızın jailbreak ile car play üzerinde tüm uygulamaları araçta kullanmayı aktif ettiğini görünce bende sık sık bu tarz şeyleri yabancı forumda arıyordum Android auto için bir yol , yöntem var mı diye..

Bu konuyu görünce aklıma gelmişken tekrar baktım ve şuan Youtube uygulamasını android auto ile araca yansıtabileceğimiz bir yöntem buldum , daha 15 gün falan geçmiş üstünden bu yöntem çıkalı.

Dediğim gibi ben daha şuan farkettim ve DENEMEDİM ve Uygulamanın GÜVENİRLİLİĞİ Konusunda herhangi bir bilgim YOK.

Yorumlardan okuduğum kadarıyla sıkıntısız çalışıyor.

Video:

Yöntem ve uygulama sayfası
    Code:
    http://www.thekirankumar.com/blog/2017/12/29/play-youtube-video-android-auto-app

Evet kendi konum da da belirttiğim gibi tamamen açık kaynak olan androidde bu tarz şeyler kesinlikle daha çoktur daha fazladır. çünkü daha kolaydır. Apple da bu işler daha zor sıkıntılı ve insanlar neredeyse 2 senedir jailbreak diye ağlıyor sosyal medyada ama androidde nedense sadece youtube uygulamasını yansıtmak için araç yapmışlar. bence benim kullandığım gibi sadece youtube u değil telefonuna kurduğun tüm uygulamaları yansıtan hatta ve hatta fotoğraf galerisinden tutunda telefon ayarlarına kadar carplayde gösterilen bir uygulama elbet yapılmıştır.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Android auto ve carplay koyuyorsun bir mirorlink eklemek çokmu zor eyyy opel..) anlayamıyorum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
        Evet kendi konum da da belirttiğim gibi tamamen açık kaynak olan androidde bu tarz şeyler kesinlikle daha çoktur daha fazladır. çünkü daha kolaydır. Apple da bu işler daha zor sıkıntılı ve insanlar neredeyse 2 senedir jailbreak diye ağlıyor sosyal medyada ama androidde nedense sadece youtube uygulamasını yansıtmak için araç yapmışlar. bence benim kullandığım gibi sadece youtube u değil telefonuna kurduğun tüm uygulamaları yansıtan hatta ve hatta fotoğraf galerisinden tutunda telefon ayarlarına kadar carplayde gösterilen bir uygulama elbet yapılmıştır.
        Yok hocam her uygulamaya eriştiren bir araç yada yöntem hala daha çıkmadı yapılsa kesinlikle gözüme çarpardı bakın bu youtube uygulaması bile daha 1 ay olmamış çıkalı, çalışma mantığı gereği çok farklılar car play ile biraz o yüzden yoksa dediginiz gibi açık kaynakta şimdiye kadar neler yapılırdı, fakat şuan sadece Android autodan içinden diğer kısımlara ulaşmak mümkün değil gözüküyor.
        Youtube uygulamasını yapan arkadaş normalde Android auto için waze isimli bir uygulama var tam ne oldugunu bilmiyorum o uygulamayı portlamış birşeyler yapmış o şekilde Android autoyu kandırıp youtube uygulamasına erişiyor yani baya teferruatlı.Sizin Ios daki jailbreak yöntemi mükemmel çalışıyor keşke android e de tam anlamıyla mümkün olsa.

Yorum

teferruatlı hiç bir şey yok hocam 20-25 kb tan oluşan dosya güncellemeleri bunlar. telefonda ki kısıtlı veriyi çeken erişim noktalarına import edilerek ya da tercihe dayalı seçim sağlanarak yapılıyor carplay de. çalışma mantığı hiç farklı değil android auto da aynı carplayde aynı. araçlardaki sync modüll tamamen aynı mantık. onun için zaten carplay olan araçta android auto da yüklenebiliyor, ama kullanıcı sayısı az ve bu işlerle uğraşan kişi sayısıda çok az şimdilik. Jailbreak sadece carplay değil yani androidin rootlanması gibi birşey diyebiliriz. carplay özelliği işi 20-25 kb lık bir dosya güncelleme yaması ngxplay ile oluyor.

waze bir navigasyon programı. şuan bende kullanıyorum. seyahat ettikçe puanlar kazandırıyor arkadaşlarınız sizi anlık takip edebiliyor, benzin lpg fiyatlarına yol durumlarına kadar kullanıcılar tarafından güzergahınızda ki guncellemeler aktarılıyor falan.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
            teferruatlı hiç bir şey yok hocam 20-25 kb tan oluşan dosya güncellemeleri bunlar. telefonda ki kısıtlı veriyi çeken erişim noktalarına import edilerek ya da tercihe dayalı seçim sağlanarak yapılıyor carplay de. çalışma mantığı hiç farklı değil android auto da aynı carplayde aynı. araçlardaki sync modüll tamamen aynı mantık. onun için zaten carplay olan araçta android auto da yüklenebiliyor, ama kullanıcı sayısı az ve bu işlerle uğraşan kişi sayısıda çok az şimdilik. Jailbreak sadece carplay değil yani androidin rootlanması gibi birşey diyebiliriz. carplay özelliği işi 20-25 kb lık bir dosya güncelleme yaması ngxplay ile oluyor.

waze bir navigasyon programı. şuan bende kullanıyorum. seyahat ettikçe puanlar kazandırıyor arkadaşlarınız sizi anlık takip edebiliyor, benzin lpg fiyatlarına yol durumlarına kadar kullanıcılar tarafından güzergahınızda ki guncellemeler aktarılıyor falan.
            Teferruatlı dediğim sizin yaptığınız şey değil hocam bu android auto için youtube erişim olayını yapan arkadaşın yaptığı iş teferruatlı androidde, iosda sizin yaptığınız şey dediginiz gibi küçücük bir şeyle yapılmış.Çalışma mantığından kastım aslında modül olarak değilde android auto uygulamasının yapısı, bence o yüzden hala daha hiç birşey çıkmadı , oldukça sayıda kullanan da var aslında illaki ücretli&ücretsiz birşeyler çıkardı sonuçta android auto uzun süredir var olan bir yazılım.

Waze uygulaması fena değil sanki daha önce yüklediğimde hoşuma gitmemişti ama şimdi baktım spotify falan direk kendi içinden kullanılabiliyor diğer ekrana geçme derdi yok, yollardaki trafiğe göre hızı göstermeside çok hoşuma gitti doğrusu Yandex de olduğu gibi trafik bildirimi falan olayıda var galiba bazı yerleri işaretlemiş, yandex kullanamıyoruz bari bunu bir deniyim.
            Bu arada siz yandex navi vs herşeyi denemişsinizdir ios da herhangi bir sıkıntısı oluyor mu diğer uygulamaların ?

Yorum

Evet waze gayet güzel bende şuan onu kullanıyorum çok modern bir yapısı var ve interaktif. Harika bilgi paylaşımlaro oluyor. ama ios için kendi navigasyonu güzel olmakla birlikte google maps te araç için kullanışlı ben sevdim.

Yorum

Uygulamayı dün deneyimledim, oldukça memnun kaldım, öncelikli olarak sadece youtube değil bir tarayıcı gibi çalışıyor ve tarayıcının içinde youtube açılıyor, o yüzden örnegin ben gittim tv kanallarının sitelerini kaydedip tek tıkla tv kanalarını açıp araç giderken tv izleyebildim tabiki o sırada aracı ben kullanmıyordum
                Yani istediginiz web sitesine girip istediginizi açabilirsiniz araç giderken film dizi vs herşey izlenebilir, youtube da kullanılabilir.. Tavsiye ederim.

Yorum

İşleniyor...
                X