Orjinal yazı sahibi: Alkantra
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
R700 için Android Auto güncelleme (İstanbul)
Collapse
X
-
Bu uygulamayı gayr-ı resmi olarak yüklüyorlar. Servisin biri 295 isterken bir diğeri 600 gibi farklı bir rakam talep ediyor işçilik katarak... Ancak android Auto resmi olarak Türkiye'yi desteklemediği için bu yükleme işleminin de bir resmiyeti yok. Tabii durum böyleyken bazı araçlarda neden standart olarak geliyor o da ayrı bir konu.
Bay C, sizin araçta da hareket halinde Video kapanıyor mu ?
Yorum
-
Bu videoyu forumdan bir arkdaş eklemiş zamanında baya bilgi veriyor çok faydalı. Yapan firma istanbulda ama tüm illerde anlaşmalı tuningçileri var montajı onlar yapıyor cihaz fiyatı 1500 artı kdv kamera dahil fiyat. benim aracımda kamera var ama yinede kameralı aldım başka bir araçta değerlendiricem kamerayı.istanbulda olmadığım için birde 200 tl montaj ücreti var daha cihaz elime ulaşmadı c.tesi günü montaj yapılacak kullanıp tekrar bilgi veririm.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ekrem17 View PostBu videoyu forumdan bir arkdaş eklemiş zamanında baya bilgi veriyor çok faydalı. Yapan firma istanbulda ama tüm illerde anlaşmalı tuningçileri var montajı onlar yapıyor cihaz fiyatı 1500 artı kdv kamera dahil fiyat. benim aracımda kamera var ama yinede kameralı aldım başka bir araçta değerlendiricem kamerayı.istanbulda olmadığım için birde 200 tl montaj ücreti var daha cihaz elime ulaşmadı c.tesi günü montaj yapılacak kullanıp tekrar bilgi veririm.
https://youtu.be/ymiGjir6RJ8
Yorum
Yorum