Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android Multimedyasında Carplay Kullanmak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Android Multimedyasında Carplay Kullanmak

Gezinirken gördüğüm güzel bir ürün,
    Mesela aracınızda android interface veya direk android oem var, telefonunuz apple ise carplay kullanabiliyorsunuz.
    Android zaten Ne gerek var diyenler olabilir evet ama carplay deneyimi için siri kullanımı için harita rehber gibi özellikleri apple deneyimiyle yaşamak isteyenler de olacaktır.
    https://tr.aliexpress.com/item/Carli...1ded385f8d82-8

ayrıca çok sayıda araç için carplay özelliği olmayan araçlar için adamlar tesisatlar falan yapmışlar. örneğin golf 7 tesisatı.
    https://tr.aliexpress.com/item/OEM-C...ded385f8d82-33

Not: Ayrıca Carplay cihazlarda da android auto çalıştırabiliyor, mesela bizlere android auto yüklemek için 100 euro falan para istiyor servisler, bu dongle sayesinde android telefonumuz varsa carplay özellikli oemimiz android auto da çalıştırıyor yazılım güncellemesine gerek duymadan.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Öncelikle paylaşım için teşekkür edereim.2014 model aracımda ve 4.4.2 versiyonu ile Corvin interface var.Aliexpressteki satıcı ile irtitabata geçtim , dungle bu sürümü destekliyormuş ve 2 farklı tip dungle olduğunu söyledi siyah ve beyaz olan...Siyah sadece carplay destekliyor beyaz olan ise hem andorid auto hem carplay'i destekliyor.Beyaz dungle'dan siparişimi verdim.Ürün geldikten sonra yorum yapar sizlerle paylaşırım.Benim dışımda sipariş veren oldu mu acaba?

Yorum

sanmam bu forumda bunu kullanan olacağını. Hayırlı olsun şimdiden ürününüz. incelemenizi buradan paylaşırsanız seviniriz.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Türkiye'den bu üründen 2 adet sipariş edilmiş, sipariş edenler buradaysa, tecrübelerini yazarsa çok memnun olurum zira ben de sipariş etmeyi düşünüyorum ancak nasıl çalışacağından çok emin olamadım.

Yorum

Merhabalar Hocam bi tane ben verdim şu an yolda aralık sonuna teslimatı gözüküyor.Gelir gelmez yorum yapacağım.

Yorum

Ben en çok 2015 2016 model sadece carplay destekleyen araçlarda bu aparat ile android auto çalışacakmı onu merak ediyorum

Yorum

çalışmaz. yani ürün açıklamasında android tabanlı cihazlarda carplay ve android auto kullanmak isteyenler için yazıyor

Yorum

İşleniyor...
              X