Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel / Vauxhall İnsignia 2008/2012 Multimedya (DVD-800) Sökme İşlemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel / Vauxhall İnsignia 2008/2012 Multimedya (DVD-800) Sökme İşlemi

Opel / Vauxhall İnsignia 2008/2012 Multimedya (DVD-800) Sökme İşlemi

İlk olarak şunu söyleyeyim; bu işlemi ilk defa yaptım. İnternette araştırma yaptığımda konu ile ilgili sadece bir kaç tane videoya rastladım.

Amacım; orjinal ses sistemine ek olarak anfi ve subwoofer kullanmaktı. Önce bu işi ticari olarak yapanlara sordum. 250/300 tl işçilik talep ettiklerini duyunca kendi işimi kendim yapabileceğime karar verdim

Sonuç; söktüğüm aksamlarda herhangi bir kırık/çatlak oluşmadan işlemi bitirdim. Videoda sadece multimedyanın konsoldan sökülüşünü işledim. Kablolama ve geri toplama işlemini hava karadığı için videoya alamadım. İnanın hiç zor değil, sadece biraz dikkat istiyor. Eminim daha önce bu işlemi yapan arkadaşlar da vardır.

Unutmadan belirteyim, basit bir anfi, 20 cm Subwoofer ve kendi tasarımım olan slim kabinle birlikte ses sistemi çok keyifli bir hale geldi, derin ve tatlı bir bas veriyor, dışarıya yüksek ses gitmiyor. Tam istediğim gibi kaliteli bir müzik deneyimi çıktı ortaya
    Opel insignia
    35 NBP 24
    - 1.6 T - Cosmo - 2010 - Gri - afl
    - 18" Jant - dvd 800 - Lovato obd lpg

Resmen benim istediğim ama bir türlü yapmadığım olayı gerçekleştirmişsiniz. Tebrikler.
    Bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Not: Birde beğendiğiniz mesajları lütfen yazan arkadaşı onurlandırmak için mesajın altındaki Beğen butonuna basalım lütfen.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post

Not: Birde beğendiğiniz mesajları lütfen yazan arkadaşı onurlandırmak için mesajın altındaki Beğen butonuna basalım lütfen.
        Bilgilendirme için teşekkürler Fatih abi
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

İşleniyor...
        X