Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 cosmo+stil paket

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2015 cosmo+stil paket

Merhaba arkadaşlar.2015 MODEL COSMO +stil paketli arac aldım 20 gün önce.Bose müzük sistemli olan bu aracımda navigasyon ve geri görüş kamerası yok.Acaba sonradan sistemi bozmadan eklenebilir mi? Bir de sağ dış aynanın üzerinde yıldız ve araç sembolü var ama ne anlama geldiğini bilmiyorum.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Saygılar sevgiler.

Orjinal yazı sahibi: yıldır View Post
    Merhaba arkadaşlar.2015 MODEL COSMO +stil paketli arac aldım 20 gün önce.Bose müzük sistemli olan bu aracımda navigasyon ve geri görüş kamerası yok.Acaba sonradan sistemi bozmadan eklenebilir mi? Bir de sağ dış aynanın üzerinde yıldız ve araç sembolü var ama ne anlama geldiğini bilmiyorum.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Saygılar sevgiler.
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah. Ayna üstündeki işaret kör nokta uyarı sisteminin işareti. Kör noktada aynadan sizin göremeyeceğiniz bir araç varlığında yanıp sizi uyarıyor, oldukça kullanışlı bir şey. Geri görüş cosmoda standart diye biliyorum kablo vs arızası olmasın? Arka plakalık aydınlatmasında kamera olup olmadığına bir bakın eğer yoksa donanımda yoktur. Sonradan takma işini bilmiyorum.
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Plakalıkta kamera yok bakmıştım.Acaba kamera sonradan monte edilebilir mi? Onu bilemedim.

Yorum

OEM ürün alarak yapabilirsiniz harita kamera ve bir çok artı özelliği

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2015 cosmo da kamera olmaması şuan beni şaşırttı.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hemde 2015 13 aralık çıkışlı trafiğe

Yorum

hayırlı olsun benim aracımla modeli donanımı aynı.Benim de yok arka kamera.Eşim ısrarla istemesine rağmen orijinalliğini bozmak istemiyorum yetkili serviste kameralı dikiz aynası görmüştüm öyle bişey alabilirsiniz.

Yorum

Kameralı dikiz ayna çok mantıklı.Hemen araştırıyorum. Çok sağolun.

Yorum

Kameralı dikiz aynası bence aracın orijinalini en az "interface" kadar bozuyor. Interface taktırdığınızda en azından görünürde her şey orijinal.

Yorum

İşleniyor...
                  X