Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Helix pp 50 dsp amfi uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Helix pp 50 dsp amfi uygulaması

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
    Arkadaşlar bu işlemlerin yapıldığı Berk Hi-Fi'nin Ankarada şubesi ya da işçiliklerine kefil olabilecekleri, tavsiye edebilecekleri bir mekan var mıdır acaba bende bu uygulamayı yaptırmayı düşünüyorum da...
    Berkhifi/Murat Bey'den edindiğim bilgiye göre Ankara'da şubeleri yokmuş.Ancak,montajı yapabilecek bir referans olduğunu söyledi.
    Bir de notu var,diyor ki:Montajı yapabilirler,sorun olmaz.Ama bu ürün yalnızca bir amfi değildir,bünyesinde ses işlemcisi de var.Bunun ayarları ise bilgisayar marifetiyle yapılır ki bu alet onlarda yok.İstanbul'a yolunuz düştüğünde ayarları yaptırabilirsiniz.

Yorum

Anlaşılan günübirlik İstanbul seyahati yapmamız gerekecek...

Yorum

Arkadaşlar bu işlemlerin yapıldığı Berk Hi-Fi'nin Ankarada şubesi ya da işçiliklerine kefil olabilecekleri, tavsiye edebilecekleri bir mekan var mıdır acaba bende bu uygulamayı yaptırmayı düşünüyorum da...
        Kadir Bey,

Parçaları araca monte etmek işin %50'si, yazılım yapılmadan, yani istediğiniz tınıları Murat Bey size özel ayarlamadan yapılacak işlemin çok manası yok. Geldiğinizde montaj+kalibrasyonu 1 kerede yaptırmanızı tavsiye ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          Maalesef değiştiremedik;Murat Bey'in yabancı misafirleri varmış,zaman bulamadık. Şayet bir engel çıkmazsa 29.01.2012 pazar günü halledeceğiz)
          Hayırlısı, kısmet olursa bu sefer uğramak istiyorum

Yorum

Ama bu ürün yalnızca bir amfi değildir,bünyesinde ses işlemcisi de var.Bunun ayarları ise bilgisayar marifetiyle yapılır ki bu alet onlarda yok.İstanbul'a yolunuz düştüğünde ayarları yaptırabilirsiniz.
            +1907 . Aslında programı bilgisayarınıza indirip demo modunda deneme yapabiliyorsunuz fakat araca bağlayıp DSP üzerindeki setupları update etmek isterseniz laptop ile DSP50 bağlantısını kurmaya yardımcı olan HELIX USB arabirimine ihtiyacını var. İsterseniz bunu alıp kalibrasyon ile dilediğiniz gibi ayarlar yapabilirsiniz, ama gücü max yapıp kolonları yakma ihtimali de var

Program bu: http://www.audiotec-fischer.com/down...mein.html?&L=1

Ama DSP ile bağlantı için bu usb interface + Murat Bey'de olan deneyim de lazım: http://www.audiotec-fischer.com/plug...ries.html?&L=1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ELOVER
              Kadir Bey,

Parçaları araca monte etmek işin %50'si, yazılım yapılmadan, yani istediğiniz tınıları Murat Bey size özel ayarlamadan yapılacak işlemin çok manası yok. Geldiğinizde montaj+kalibrasyonu 1 kerede yaptırmanızı tavsiye ederim.
              İstanbul öyle işimin düştüğü sık gidip geldiğim bir yer değil ama orijinal ses sistemi de gerçekten bunaltıyor insanı Ali bey, uygun bir zaman ayarlayıp gelmeyi planlıyorum...

Yorum

kadir bey, ankara'da da ses sistemi işini iyi ve temiz yapan yerler mutlaka vardır. ankara üyelerinden yardım & tavsiye isteyebilirsiniz..
                2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

İstanbul öyle işimin düştüğü sık gidip geldiğim bir yer değil ama orijinal ses sistemi de gerçekten bunaltıyor insanı Ali bey, uygun bir zaman ayarlayıp gelmeyi planlıyorum...
                  Haklısınız, gidip gelinecek az buz yol değil. Orjinal ses sistemi maalesef başarısız...
                  Ben hala standart kolonlarla kullanıyor olmama rağmen ses kalitesi ve ses şiddetinde artış çok iyi.
                  Baharda 4 kapı kolonunu da değiştirip sesi sistem kapasitesi dahilinde mükemmel hale getirmek istiyorum. Bu ses sistemlerini zaten sonu yok, ama bu konfigürasyon şimdilik bana fazlasıyla yetecektir, Insignia'dan sonraki arabalarıma da montaj şansım var, bu takım (DSP50 + 4 kapı komponent +subwoofer) bende oldukça artık başka başka araçlarda alsam ses sistemi derdim tasam olmayacak, sadece montaj ile yola devam kısmetse.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozangny
                    kadir bey, ankara'da da ses sistemi işini iyi ve temiz yapan yerler mutlaka vardır. ankara üyelerinden yardım & tavsiye isteyebilirsiniz..
                    Ozan bey, mutlaka çok kaliteli yerler vardır, ama HELIX ürünlerini uygulayacak başka yer yok diye biliyorum.
                    Bu sistemde amaç bamgüm ses şiddeti arttırmak değil, keza bu paralara çok daha yüksek ses ve şiddetli bas veren sistem kurmak mümkün ama orjinallik ve ses kalitesi işin içine girince DSP50 1 adım önde, çünkü sadece bir anfi değil, ses işlemcisi.
                    Ana üniteyi kullanacaksanız ses işlemcisi olmazsa olmaz. Ses kaliteli gelmedikten sonra dünyanın en iyi hoparlörünü taksanız kaç yazar ? Bizim ana ünitemiz vasat ve bu aletten gelen orta kalite sesi işlememiz lazım, sadece kuvvetlendirmek yetmiyor maalesef.

Yorum

Bu anfi + 4 kapiya hoparlor maliyeti nedir toplam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sxn4
                        Ben, Amfi için (550 euro), ön kapı 2 hoparlör+tweeter için (160 Euro) ödedim. Pazar günü arka kapıya takılacak
                        2 hoparlör için 80 euro ödeyeceğim. Kredi kartına (ykbword) üç taksit yaptırabilirsiniz.

Yorum

DSP50 Eur 550 montaj ve setup dahil. 4 kapı hoparlörü için komponent 2 ve 3 yollu olarak var, arkalar coaxial de olabiliyor.
                          Hoparlörler + izolasyon için Berk-Hifi // Murat Bey'den bilgi almanız sağlıklı olur.

Yorum

Ben, Amfi için (550 euro), ön kapı 2 hoparlör+tweeter için (160 Euro) ödedim. Pazar günü arka kapıya takılacak
                            2 hoparlör için 80 euro ödeyeceğim. Kredi kartına (ykbword) üç taksit yaptırabilirsiniz.
                            Şaman Bey,

Bu öğlen Berk-Hifi'daydım, 4 kapı kolonu 16,5 cm hoparlör uyuyormuş. Siz kısmetse tamamlayın sisteminizi , sesi merak ediyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ELOVER
                              DSP50 Eur 550 montaj ve setup dahil. 4 kapı hoparlörü için komponent 2 ve 3 yollu olarak var, arkalar coaxial de olabiliyor.
                              Hoparlörler + izolasyon için Berk-Hifi // Murat Bey'den bilgi almanız sağlıklı olur.

Arkada tweeter düzeneği yok, iki yollu kompenentin tweeterlarını monte etmek mesele
                              Bu yüzden coaxial hoparlör öneriliyor,ben öyle yapacağım.
                              Ayrıca, üç yollu kompenent fiyatı uçuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozangny
                                Hakkın var Ozan kardeşim mutlaka burada da işini iyi yapan yerler vardır ancak, orijinal ekipmana dsp bağlayıp kalibrasyon yapan yer yok diye biliyorum ve özellikle insignia uygulamalarına aşina olmaları Berkhifi'yi daha cazip bir seçenek haline getiriyor, sonradan orijinal teybin hoparlör çıkışlarını amfi çıkışına çevirip amfi üzerinden woofer besleme, yok efendim aküye sigorta atmalar, oradan amfiye güç kablosu çekmeler, tüm kapı fitillerini söküp selobantla kablo demetlerini yerleştirmeler falan filan işlerini zaten hiç istemiyorum o mevzulardan ağzım yandı, eski aracımda (megane 3 coupe) o kadar tanıtımı yapılan sözde mükemmel Arkamys ses sistemi vardı onu azıcık adam edeceğim diye neler çektiğimi ne kadar paralar harcadığımı bir ben bir Allah bilir

Yorum

İşleniyor...
                                X