Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal hali bozulmadan araca navigasyon montaji

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Orjinal hali bozulmadan araca navigasyon montaji

Oncelikler herkeze merhabalar

Opel Insignia 2012 orjinal teyp uzerinde bulunmaktadir. Ilave olarak araca navigasyon takmak istiyorum . Sizce hangisini takmaliyim . Forum 'u gezdim ama hangisinin iyi olduguna karar veremedim . Montaj ettikten sonra aracta neler degisicektir. Klima kontrolu yaparken ekranda herseyi gosteriyordu . Navigazyon taktintan sonra gosterecek mi ? Bu konu ile ilgili bilgi vermeniz mumkun mu ?

orjinallik istiyorsanız, interface taktıracaksınız, android ile orjinal araç yazılımı arasında ekran geçişi yapabiliyorsunuz... siteye interface araması yaparsanız açılan konuları inceleyebilirsiniz.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Aracınızda ki orjinal teyp hangisi.. cd 400-500 dvd 800 -900.. oem ürün takacaksınız yeni android ışletim sistemine sahip olanlardan taktırın.. klima konrol ve daha bir çok ayrıntı yı ekranda gösterir.. orjinalliği bozulmasın diyorsanız interface almanız lazım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Aracınızda ki orjinal teyp hangisi.. cd 400-500 dvd 800 -900.. oem ürün takacaksınız yeni android ışletim sistemine sahip olanlardan taktırın.. klima kontrol ve daha bir çok ayrıntı yı ekranda gösterir.. orjinalliği bozulmasın diyorsanız interface almanız lazım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

belirtmis oldugunum resimdeki teyp vardir. orjinal olsun istiyorum . interface hangi model olmasi lazim ?
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: keremkaradenizli View Post
            belirtmis oldugunum resimdeki teyp vardir. orjinal olsun istiyorum . interface hangi model olmasi lazim ?
            Bu ekranda interface bir işe yaramaz zaten.. dvd 800 yada 900 olsa o zaman interface olabilirdi.. orjinal olmaz..oem ürün alacaksınız işlemcisi güçlü android bir cihaz almalısınız.. eski tip android olmayan cihaz almayın.. forumda alıp kullananlar var .. youtube insignia icin videosu var...Mesela NAVİMEX OPEL İNSİGNİA ANDROİD 7.1.1 MULTİMEDİA OEM KAMERA ANTEN
            http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...69760648/detay

Yorum

İşleniyor...
            X