Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Intellilink Dokunmatik Ekran Koruması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Intellilink Dokunmatik Ekran Koruması

Merhabalar,
    Araçlarımızda bulunan intellilink r700 8" ekranın dokunmatiğini ekran koruması yapmak istiyorum. elimde eski tabletimden kalma bir shield var. Tabi bu 8 inc ten büyük. Ekranın yatay ve dikey ölçüsünü tam alıp keserek ekrana uygulamaya çalışacağım bugün ya da yarın. Buradan sonucu bildiririm. Çünkü yapmak isteyenler vardı. Fikir verir en azından. Mesela hassasiyetini ne kadar etkileyecek merak ediyorum şahsen.

1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Ölçüsünde kesmek biraz el becerisi istiyor ben 2 koruyucuyu mundar etmiştim passata yapar iken.Dokunma hassasiyetini etkilemiyor.Kolay gelsin
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

benim elimde de parlak var. Parlama yapar diye çekiniyorum ama 1-2 hafta içerisinde uygulamasını yapacağım.
      Fikrin kadar varsın!

Yorum

dayanamadım kestim yaptım. cuk oturdu. Lakin arabanın içindeki toz zerreleri ne kadar silsemde uçuşmaya devam etti,bölge bölge baloncuklar mevcut. beni rahatsız etmiyor. dokunmatik çalışıyor. aynı boyda cam shield bulursam onu da denerim. baloncuk ihtimali azalır. en azından ekranı ıvırdan zıvırdan korumuş oluruz.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

dokunmatik ekranın ki kolay olurda hayalet göstergeye yapamaz mıyız? 15' notebooklar için olandan alıp yapıştırsak. gösterge panelinde güzel iki çizik var, nasıl oluşmuş bilmiyorum. hem çizikleri kapatırdı hem de yeni çiziklerin önüne geçerdi
          OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
            dokunmatik ekranın ki kolay olurda hayalet göstergeye yapamaz mıyız? 15' notebooklar için olandan alıp yapıştırsak. gösterge panelinde güzel iki çizik var, nasıl oluşmuş bilmiyorum. hem çizikleri kapatırdı hem de yeni çiziklerin önüne geçerdi
            Yıkamacılar yapmıştır. Ben unutmazsam yıkamacılara "göstergeleri silme" diyorum. Yoksa canına okuyorlar.

Yorum

hayalet ekran için eğimli malzeme kesimi imkansız kessekte kötü durur. aliexpresste kesilmişi vardır, sipariş vermiştim, ama yanlış ürün yolladılar. daha da zorlamadım. Onu da buluruz.

Yorum

Benim fabrika çıkışı jelatin duruyor üzerinde hala 10 ay oldu Zaten ekranlarımız hem dokunmatik hem basmatik ben tırnak ucuyla basıyorum genelde haha
                Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

İşleniyor...
                X