Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Muzik sistemi hakkinda yardim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Muzik sistemi hakkinda yardim

Kendi aracima yazin muzik sistemi baglattim . ( 1 adet 30 cm subwoofer , 2 takim Focal mid&tiz , 2 adet amfi ) Fakat 2 sorun ile karsilastim . Bu tesisat aracin orjinal teyp uzerinde yapilmistir. Bu konu ile ilgili yardimci olurmusunuz ?

1. Surus esnasinda muzik sesini kistigim zaman ince bir ses gelmektedir. Gaza bastigim zaman geliyor bu ses.
    2. Sinyal yada emniyet kemer takilmadigi zaman gelen ses bayagi yukseldi . Bunun sebebi kapilarda bulunan kolonlarin degismesinden dolayi oldu. Bunun sesini nasil kisarim yada nasil bir onlem alirim .

sanırım amfinin yaydığı bir ses bu. Bildiğim için değil ama bu tarz parazitleri gidermek için her bir kolon bağlantısına filtre devreler koyuluyordu sanki. bilen biri olacaktır, ama bu konuda tecrübe edinmiş bir tesisatçı size daha doğru bilgi verecektir.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
      sanırım amfinin yaydığı bir ses bu. Bildiğim için değil ama bu tarz parazitleri gidermek için her bir kolon bağlantısına filtre devreler koyuluyordu sanki. bilen biri olacaktır, ama bu konuda tecrübe edinmiş bir tesisatçı size daha doğru bilgi verecektir.
      tesekkurler onu denedik fakat ama ses gene gitmedi . Arabayi'da herkeze elletmek istemiyorum . Bu konu ile ilgili bilgidiginiz yada onerebileceginiz biri varmidir .

Yorum

1 amfinin sesi.. benim araçtada vardı parazit önleyiciler var ama onlarda ses kalitesini bozuyor pek faydası da olmuyor zamanla alışıyor insan.. 2. Ekran orjinalmi yoksa oem cihaz mı var.. Bende necvox vardı uyarı seslerini config den yada cihazın ayarları kısmıydı arttırıp azalabiliyordum yada tamamen kapatabiliyordum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Eklenen bileşenlerin sesi nereden alındı? Direk aküye bağlanması gerekiyor.

Yorum

Hocam bugün iyi bir usta ile bu konuları konuştum.ikisininde çözümü yok malesef.

Yorum

İşleniyor...
            X