Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankarada araç ses sistemi ve cam film yapan yerler için tavsiyeye ihtiyacım var !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankarada araç ses sistemi ve cam film yapan yerler için tavsiyeye ihtiyacım var !!!

Merhaba,

Aracım 2011 2.0 cdti edition ve arka camın oradaki hoperlör yerleri boş... buraya hoperlör taktırmak ve camlara da film çektirmek istiyorum.

Ankarada işini düzgün yapan dürüst esnaf tavsiyesi istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar, arka camdaki hoparlör yerleri opsiyon ile alınabilen Infinity ses sisteminni woofer hoparlörleri için ön hazırlık. Oraya taktıracağınız farklı bir hoparlör arka koltukta oturan yolcuların başlarına direkt etki edecektir. Tam kulak hizasında olacağı için. Bunun yerine bagaja subwoofer, kapı içi hoparlörlerin iyileştirilmesi gibi şeyler yapılabilir.

Yorum

Ek olarak, oraya konacak fazladan hoparlör araç içi ambiyansı bozacaktır. Genel yanılgının aksine kaliteli ses için fazla hoparlöre gerek yok, sadece ön kapılara 2 kaliteli hoparlör taktırıp, koltuk altına bir ampli koydurmak en iyi çözüm olacaktır. Montaj için bu işi yıllarca yaptıktan sonra devlet memuru olduğu için bırakan, şimdilerde butik olarak eşe dosta montaj yapan bir arkadaşı tavsiye edebilirim, dilerseniz özel mesaj ile iletişim numarasını isteyin.

Yorum

Ses sistemi için bir fikrim yok ama cam filmi için DBY Detailing'i tavsiye ederim.
        Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL

Yorum

Aydın elektronik car hifi var bizim insignia yada ses sistemi montajları yapıyorlar resim atmışlardı facebook sayfalarında. Orayı düşünebilirsin. Ama fiyatı tuzludur hoparlör takmaya bile 100 lira istediler ve esnafliklarini sevmedim ben telefonla görüştüğümde pek saygılı değillerdi.
          İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Cam filmi için dby detailing tavsiye ederim. Ses sistemi için ferhat usta aydın elektronik. Ben insignia aracıma yaptırdım işçiliğinden de esnaflığından da memnun kaldım. Fiyat konusunda ise gidip görüşüp öyle karar verin, bu işte montaj önemli, zaten ankarada alternatifi yok, istanbulda özen hifi var orasıyla kıyaslayabilirsiniz.

Benim aracımın önceki sahibi arka camın oraya oval hoparlör taktırmış. şuan iptal ettirdim , inanılmaz saçma birşey camın orda hoparlör olması hiç bir zevki mantığı yok. Önlere focal taktırdım güzel bir amfi ses yalıtım ses işlemcisiyle devam ettirdim.
            Tavsiye arkaya hoparlör taktırmayın önlere bir takım mid takımı, bütçenize göre amfi vs yaptırın. Ben taktırmadan önce gidip ferhat ustada örnekleri çeşitleri canlı dinledim sonra focale karar verdim.

Aracıma önceki sahibi tarafından yaptırılan tesisat rezaletti. Sinyal sesi vs çalışmıyordu. Şuan herşey düzgün , bu işte montaj önemli.

Montaj parası bana başta çok geldi ama yaptırdım, kafam rahat şimdi.
            İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

İşleniyor...
            X