Duyuru

Collapse
No announcement yet.

S60 multimedia cihazı hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• S60 multimedia cihazı hk.

merhaba arkadaşlar ,

2010 insignia 16T edition model ile aranıza katıldım.
    Aracı aldığımda üzerinde s60 model multi medya cihazı var fakat radyo hariç çalmıyor( çalıyor gibi gözüküp ses gelmiyor, flash Bluetooth vs herşeyi denedim ) Bunla ilgili içersinde tekrar yazılım atma veya fabrika ayarlarına dönüştüre bilmem İçin tuş kombinasyonu va var mı . Bilgili
    arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Bu tür ürünlerin kendi menülerinden reset işlemi oluyor yada orjinal usb Room ile sıfırdan kurulum yapılabilir
    en doğru ve sağlıklı bilgiyi ithalatçısından tedarik edebilirsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bilgi için teşekkür ederim , fakat İstanbul a götürmem lazım cihaz pek kararlı çalışmıyor belki soketleri ile ilgili bir sıkıntı olabilir, yetkili servis olmayınca da kesin bir sonuca ulaşamadım.

Yorum

Cihaz üzerinde minik bir delik vardır. İğne gibi küçük bir cisim ile basılı tutarak cihazı sıfırlayabilirsiniz. Yazılımsal ise çözüm olabilir.

Yorum

Merhaba,

Başka arkadaşlarına yardımcı olur belki , soruyu kendim cevaplayayım . Cihaz farklı bir mantıkla çalışıyor bende yeni sistem avgo bir cihaz vardı tüm kontrol ondaydı fakat bu s60 serisi ilk cihazlar da orjinal opelin radyosunu kullanıyor bu sebepden dolayı CD / AUX tuşuna basmadan S60 multi medya cihazının özellikleri kullanılmıyor , aslında yazılım ile ilgili bir problem değil fakat cihazın çalışma mantığını bilmemek ile alakalıymış. Bir de config menüsünde saat ayarı yapmama rağmen ne yazık ki her seferinde tarih ve saat bozuluyor.

Yorum

İşleniyor...
          X