Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Car Mode Hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Car Mode Hk.

Arkadaşlar Merhaba. Android auto nun ülkemize gelmesi ve güncelleme yapılması konusunu hepimiz biliyoruz. Benim aracımda 2016 Mart üretimi (edition elegance) olduğu için apple CarPlay var ve android auto yok malesef. Sırf bunun için de iPhone almak istemiyorum. Açıkçası iPhone a vereceğim paraya, 2000 tl ye navigasyon ve gerigörüş kamerası taktırmak daha mantıklı geliyor serviste. Çünkü android ( note 5 ) kullanıyorum. Telefonumu çok seviyorum. Bunun için alternatif yollara bakmak istedim. Android kullanan arkadaşlar "car mode" diye bir uygulama var. Android auto ya çok benziyor. Hiç araçla bu modda bağlantı kurmayı denediniz mi? İnternette Ww de uyumlu olduğu görülüyor ama Opelde bağlantısı olup olmadığı belli değil. Ben haftasonu aracımda denemeyi düşünüyorum. (Aracım Afyonda eşimde). Umarım bağlantı sağlayabilirim. Sonucu sizlerle paylaşacağım.

Malesef telefonla ekran uyum sağlamıyor.

Yorum

Yazılım güncellemesi sizin araç için gelmedimi acaba serviste kontrol ettirdinizmi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
        Yazılım güncellemesi sizin araç için gelmedimi acaba serviste kontrol ettirdinizmi
        Haftasonu 5000 kontrolü için Afyon "Akhanlar" yetkili servise gittim. Durumdan bahsettim. Ordaki adamın andoid auto dan haberi bile yok Bu kadar ilgisizler. Güncelleme gelirse haber verecekler bakalım Çok ümitsizim. Opel bu servis işini neden bu kadar önemsemez anlamıyorum.

Yorum

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ arkadaşlar 2016 yilin ikinci yarinda uretilen cosmolarda bu linki kullanarak ve sağlam bir aktarım kablosuyla bu işi halledebilirsiniz.

Yorum

bende 2015 model İnsignia Cosmo var. Bugün Ankara Opal de yazılım gündellemesi yaptırdım. Aracımın garantisi devam ettiğinden ücretsiz yaptılar. Güncellemeden sonra menüde Android Auto özelliği çıktı. Telefona " http://www.apkmirror.com/apk/google-...load/download/ " linkinden androis auto nun apk sını indirdim ve yükledim. Yükleme ve ilk araç bağlantısını yaparken mutlaka VPN programı kullanın, yoksa ülkenizde bu yazılım desteklenmiyor uyarısı çıkıyor. Daha sonra bu programı çalıştırmadan önce araca telefonu usb ile bağladım ve usb modunu görüntüyü ekrana yansıt a getirdim . Artık android auto yu aracaımda kullanabiliyorum. Yeni sürümünde google haritalar, whatsapp, spotify, ve telefon işlemlerini rahatlıkla kullanıp google haritalara sesli komut verebiliyorsunuz. Aracın o kocaman ekranının 1,5 seneden sonra gerçekten işe yaradığını farkettim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: necrolotus View Post
              bende 2015 model İnsignia Cosmo var. Bugün Ankara Opal de yazılım gündellemesi yaptırdım. Aracımın garantisi devam ettiğinden ücretsiz yaptılar. Güncellemeden sonra menüde Android Auto özelliği çıktı. Telefona " http://www.apkmirror.com/apk/google-...load/download/ " linkinden androis auto nun apk sını indirdim ve yükledim. Yükleme ve ilk araç bağlantısını yaparken mutlaka VPN programı kullanın, yoksa ülkenizde bu yazılım desteklenmiyor uyarısı çıkıyor. Daha sonra bu programı çalıştırmadan önce araca telefonu usb ile bağladım ve usb modunu görüntüyü ekrana yansıt a getirdim . Artık android auto yu aracaımda kullanabiliyorum. Yeni sürümünde google haritalar, whatsapp, spotify, ve telefon işlemlerini rahatlıkla kullanıp google haritalara sesli komut verebiliyorsunuz. Aracın o kocaman ekranının 1,5 seneden sonra gerçekten işe yaradığını farkettim
              Yaptırdığınız güncellemenin adı mevcut mu? bugün opalla görüştüm. Geri gelmiyor dediler. Bunlar dünyadan bi haber sanırım.

Yorum

İşleniyor...
              X