arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda ses sistemine hertz et20 tweeter eklemeye karar verdim. nereye koyacağımı zaten kafamda belirlemiştim. öncelikle orjinal tweeterları hangi renk kablolar çalıştırıyor onu açıp öğrendim. bu arada orjinaller 4 om 20w. made in chine. daha sonra kapıların oradaki kablo demetinden tweeter kablolarını buldum saplama yöntemiye bağladım. buradan şunu anladım tweeterlara teypten direk bağlantı var. ben ön kolonlardan paralel bağlandığını düşünmüştüm. direkt bağlantı olması ses verimini olumlu etkiledi. bağlantı esnasında kablolarıda iyi gizlediğimi düşünüyorum. titiz bir yapım var.ses gerçekten çok fark etti. telefondan video çektim. kaliteli kulaklıklarla dinlemenizi tavsiye ederim. tabiki canlı dinlemeyi tutmaz ama idare edin.şarkılarda bas:8 tiz:8 orta aralık:-8
neden hertz derseniz kaliteli olduğunu düşünüyorum. sonuçta bu arabalara hatırı sayılır para veriyoruz. dandik birşey bağlamak olmazdı. çısır çısır ses yerine derin sesler tercihimdir.bunda da bulduğumu düşünüyorum.ayrıca belli marka ve modeller 90 db üzerine çıkabiliyor. buda yüksek seste kendini belli ediyor ve kaliteyi arttırıyor.
yorumlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar...
yüklediğim fotolar ve video;
herkese iyi geceler...
neden hertz derseniz kaliteli olduğunu düşünüyorum. sonuçta bu arabalara hatırı sayılır para veriyoruz. dandik birşey bağlamak olmazdı. çısır çısır ses yerine derin sesler tercihimdir.bunda da bulduğumu düşünüyorum.ayrıca belli marka ve modeller 90 db üzerine çıkabiliyor. buda yüksek seste kendini belli ediyor ve kaliteyi arttırıyor.
yorumlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar...
yüklediğim fotolar ve video;
herkese iyi geceler...
Yorum