Merhaba ,bugün itibari ile internet bağlantılı navimaster cihaz aracıma takıldı.Uzun zamandır bende takip ediyordum.Çok fazla bilgi alamamıştım.İlk izlenimlerim gayet olumlu.Daha önce VCD de donma olduğu söylenmişti.Ama bugün DVD film denedim.Gerek arka kafalık monitörü gerek ön ekranda sorunsuz çalıştı.Bluetooth ilk aramalarımda karşıdan gelen ses iyi olmasına rağmen ,benim sesimin kesik kesik gittiğini söylediler.Farklı kişileri aradığımda çok net olduğunu söylediler,hatta çok kısık sesle konuştuığumda bile beni çok rahat duyduklarını ilettiler.Sanırım ilk etapta ya aradığım kişinin bulunduğu yerde sorun vardı,yada ilk bağlantı olduğu için bir problem yaşandı.Navigasyon gerçekten kısa sürede açıldı.Çok fazla inceleyemedim ama hedef belirledikten sonra farklı yola girsenizde çok çabuk yeni rotayı belirliyor.Ses kalitesine gelince arka kapılardaki hoparlörleri iptal edip arkalara 400 watt pioneer hoparlör tavsiye etti ustam.Bana göre mükemmel oldu.Cihazdanmı ,yoksa hoparlör değişiminden mi kaynaklandığını bilemiyorum.USB den klip ve mp3 çok iyi çalışıyor.Tek dez avantaj USB den izlediğiniz klip ve film kafalık monitörlerinden izlenmiyor.Bunun içinde çalışmalarının olacağını söylediler.Arka monitörlerin çalışması için,DVD yada monitörlerdeki USB girişi kullanılabiliyor.İnternet bağlantısına gelince benim çok fazla ihtiyaç duymadığım bir özellik olmadığı için kullanmadım bile.Bununla ilgili yorum yapamıyacağım.Bu formun bana çok faydası olmuştu.Aracım yada navigasyon sistemi ile ilgili sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.Kesinlikle herkese bu sistemlerden tavsiye ediyorum.Aracı çok farklılaştırıyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnternet bağlantılı navimaster
Collapse
X
-
Ynt: İnternet bağlantılı navimaster
Opel ve erdemir ücretsiz olarak taktılar.Hatalarının telafisi için ,ama daha önce kafalıklar için 1000 TL cihaz içinde yalnış hatırlamıyorsam 2000 Tl civarıydı istedikleri fiyat.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
gibi sitelere yükleyip buraya link paylaşman lazım abi.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriStore your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
gibi sitelere yükleyip buraya link paylaşman lazım abi.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: always33Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Bende düşünüyorum , ! Fotoları merakla bekliyorum.
Acaba kart girişsiz olanı var mı?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
İnternette laz şivesi ile konuşan navi cihazı gördüm, çok sempatik olmuş. Bu cihazlara yüklenebiliyormu?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
İnternet özellikli modelde malesef kart girişi önde fakat inanın pekde arabaya binince dikkat çekmiyor..
Ben İgo8 İgo Primo ve Dont panic aynı anda tek karta yükledim ve hepside sorunsuz çalışıyor
Tabikide en iyisi en güzeli görsel açıdanda özellik olarakda en zengini Primo kesinlikle çok farklı
Navimasterin anlaşması Dont panic ile o yüzden onu yasal olarak karta yükleyip veriyorlar..
Tabiki internetten istediginizi indirip kullanabilirsiniz hepside ayarları düzgün yapılınca sorunsuz çalışıyor
2015 2.0 sorento
Yorum
-
Dün Gaziantep e gittim navigasyonda bir sıkıntı yok.Çok seri bağlanıyor.Rota dışına çıkılınca hemen yeni rotayı belirliyor.İyiki bu donanımları eklemişim.Gerçekten çok keyifli oluyor.Ses sitemine gelince arkaya pioneer tavsiye ediyorum.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
Yorum