Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonunda İnternetli navigasyon cihazını buldum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sonunda İnternetli navigasyon cihazını buldum...

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
    Ben de bunu merak ediyordum Bir üyemiz taktırmıştı sanırım ama henüz bilgileri baylaşmadı ben de onun yorumlarını merakla bekliyorum.Siteyi daha tam hazırlamamışlar bu cihazı çok merak ediyorum güzelse hemen taktırıcam
    Evet cihaz aracımda takılı olmasına takılı fakat cihaz malesef arızalı çıktı ve değiştirmek içinde ellerinde cihaz yoktu öyle kala kaldım malesef..

Haftaya inşallah yenisi takılınca incelememi yollarım ...
    2015 2.0 sorento

Yorum

Arızalı derken?
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Arızalı derken?
        Arızalı derken navigasyon şu anda çalışıyor igo da hata yapınca birgün sonra dont panic yüklendi onda sorun yok
        Bana satarken dvd,tv,navigasyon dendi torpidoya birşey takılmayacak aracınkini kullanacak dendi ama kullanamıyor o yüzden torpidodaki dvd sürücü eksik..takılacak ..
        Aracın usb sini kullanabilecegi söylenmişti onuda kullanamıyor ...
        Flash diskteki filmleri okurken takılarak ilerliyor kendileride bunu ilk sefer gördüklerini bunun bir arıza oldugunu söylediler...
        Mp3 leri okumada flashdan sıkıntı yok normal boyuttaki resimleri göstermede sıkıntı yok
        İşlemcisinin 800 mhz çok hızlı oldugu söylendi navimaster montaj yetkilisi tarafından , ama ben daha farkedemedim bu hızı ...
        Önümüzdeki hafta içinde yeni cihazların gümrükten gelecegini ve degiştireceklerini söylediler...
        Degişimdende sonra şirket sahibi şirkete gelerek beraber cihazı incelememizi söyledi.. (Bu forumda cihzın incelemesini ekleyecegimi kendisine 10 gün önce söylemiştim )
        Bakalım bir degişsede bizde incelememizi ayrıntılı olarak resim ve videolar ile destekleyerek sitemize ekleriz...
        2015 2.0 sorento

Yorum

Mevcut fonksiyonlarda herhangi bir kısıtlama olmayacak ise fena bir cihaz gibi durmuyor.
          Tek göze batan aracın aydınlatmalarına göre çok parlak ve renkli
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Doğrusu bu Turkcell ile yol bilgisi,nöbetçi eczane, akaryakıt fiyatlarıyla birlikte istasyon yerleri,otoparklar gerçekten hoşuma gitti.Bilmiyorum diğer cihazlarda da vardır belki ben hiç kullanmadım.İnternet olması da ayrı bir güzel yanı.

Mehmet abicim o ekranın kalitesindendir Muhakkak aydınlatma ve renkler ile ilgili bir ayar menüsü vardır.
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Doğrusu bu Turkcell ile yol bilgisi,nöbetçi eczane, akaryakıt fiyatlarıyla birlikte istasyon yerleri,otoparklar gerçekten hoşuma gitti.Bilmiyorum diğer cihazlarda da vardır belki ben hiç kullanmadım.İnternet olması da ayrı bir güzel yanı.

Mehmet abicim o ekranın kalitesindendir Muhakkak aydınlatma ve renkler ile ilgili bir ayar menüsü vardır.
              Evet cihaz her türlü huawei modem ile uyumlu deniyor fakar turkcel hariç yol bilgilerini veren başka bir şirket yok
              Bununda maliyeti ayda 29 tl ve yol bilgileride ayda 6 tl eder sana 35 tl

Cihazda gündüz ve gece farklı aydınlatma modu var ekranın ekran kalitesi bence yeterli
              2015 2.0 sorento

Yorum

Turkcell'in VINN'larıyla mı bağlanılıyor acaba internete? Eğer öyleyse, elimde zaten bana ait olan bir VINN var hattıyla beraber. Her ay 6-8 liraya yakın bir ödeme yapıyorum. Eğer öyleyse, VINN'ımı daha güzel şekilde değerlendirmiş olurum hem.

Düzeltme; Tamam, sorunun cevabını zaten vermişsiniz. Gözümden kaçmış.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

ne oldu deneyen yokmu hala?
                  2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                  2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                  2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CRR
                    Turkcell'in VINN'larıyla mı bağlanılıyor acaba internete? Eğer öyleyse, elimde zaten bana ait olan bir VINN var hattıyla beraber. Her ay 6-8 liraya yakın bir ödeme yapıyorum. Eğer öyleyse, VINN'ımı daha güzel şekilde değerlendirmiş olurum hem.

Düzeltme; Tamam, sorunun cevabını zaten vermişsiniz. Gözümden kaçmış.
                    Orjinal yazı sahibi: always33
                    ne oldu deneyen yokmu hala?
                    Sadece turkcel degil huawei marka winn ların hepsini destekliyor
                    Turkcelin avantajı sadece trafik bilgileri turkcel tarafından saglanıyor

Evet 1 haftadır kullanıyorum bu cihazı incelemesini resim ve videoları ile yayınlayacagım

Malesef ne aksiliktirki yaklaşık 2-3 haftadır harıl harıl herkese takılıyor banada son cihaz takıldı oda sorunlu çıktı fakat yenileri gelmiş hemde farklı bir yazılım ile
                    Bu hafta pazartesi navimaster firma sahibi Serkan bey bu durumu bildigi için yeni cihazı servisde degilde kendi yerlerinde takmayı ve beraber incelemeyi teklif etti.İşlerim nedeniyle daha 1 saat önce istanbula dönüş yaptım o yüzden ya cuma yada cumartesi günü saglam cihazı takacagım ve incelememi sunacagım ..

Tabiki cihazın şimdilik en güzel yanı Navimaster firmasının son kullanıcı sorununu bu kadar yakından takip etmesi .....ve cihazının arkasında durması işi servise bile havale etmek istememesi.......
                    2015 2.0 sorento

Yorum

Bu cihazda geri görüş kamerası da var mı? Sitesinde hiç bahsetmiyor da..

Yorum

edit...

2015 2.0 sorento

Yorum

sonucuda bize bildirirseniz memnun oluruz.Haftaya bende taktırmayı planlıyordum.
                          2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                          2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                          2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Yazık! Bende taktirmak istiyordum.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Denemeden, test etmeden cihazları satıyorlar sonrada insanların araçlarını denek gibi kullanıyorlar. Yazık....

Yorum

Arkadaşlar bugün firma sahibi ile de görüştüm daha dogrusu kendisi beni aradı ....

Üstteki mesajımı editleyip sıkıntımı buraya aynen yazıyorum ...

Cihazda navigasyon internet mp3 çalmak mpeg1-2 videoları oynatmada sorun yok çok başarılı..

Ekran kalitesi dokunmatik olayı çok başarılı en ufak bir temas yetiyor gayet hızlı

Navigasyon daha öncede kullandım , harici küçüklerden onlarda istemedigi yere sapınca hesaplanıyor deyip bekletirdi bunda hesaplama falan yok anında görüntü o güzel ..

Mp3 oynatmada sorun yok menü rahat ve kullanışlı..

Aşırıya kaçmadıgı sürece resimleri gösteriyor başarılı..

Oyunları falan var menüde bolca tabikii kullanmadım fuzuli ..

Tv olayına gelince Avcılar bölgesinde uhf sinyaller çok zayıf azda olda sistemin çalıştıgını görebildim (Bununda diger cihazlardan üstün hale gelmesi için firma yeni model tv antenleri getirttiriyor ve çokdaha başarılı oldugunu söyledi haftaya kendi aracıma taktıracagım )

İnternet olayı yeni oldugum için karışık geldi bana ama menüsünde var onuda haftaya firma sahibi ile birlikte merkezlerinde deneyecegim ....

Daha çok yeni bir cihaz oldugu söylendi , bu yüzden hala cihazın sürekli yazılım geliştirmelerinin çıkacagı bildirildi....

Şu anda benim tek sıkıntım divxlerde 3-5 sn de bir duraklar gibi olması onunda icabına yeni yazılım ile birlikte bakılacagı söylendi ve garantisi verildi ...

Ben bunun haricinde başka bir olumsuzlugunu görmedim digerlerindede artısı Tabiki internet sadece bu cihazda var , benim de tercihim o yüzden bu cihaz oldu..
                                Pişmanmı oldum hayır internet özelliği cezbediyor...Ama yinede beni en çok etkileyen firma sahibinin malına her türlü sahip çıkması son kullanıcıyı bizzat araması sıkıntılarını sorması yeni yazlımlarda herhangi bir ekstra özellik isteyip istemedigimizi sorması ne gibi özellik olurmu ekstra soracak olursanız olur tabiki world excel dosya okuma gibi özellikler yazılımlarla ilave edilebiliyor merkez servisinde ...

Şimdilik bu kadar inşallah haftaya Merkezlerinde Tv anten degişikligi yapılacak ve internet özelliginide inceleyip sizlere sunacagım ...

2015 2.0 sorento

Yorum

İşleniyor...
                                X