Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonunda İnternetli navigasyon cihazını buldum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sonunda İnternetli navigasyon cihazını buldum...

Benim aracada inşallah pazartesi salı günü bu cihaz takılacak çarşamba teslim alacağım size kendi çektiğim fotoları ve incelemesinide ayrıyeten siteye ekleyeceğim...

Navimaster firması ilede uzun uzadıya görüşmem oldu gerçekten son kullanıcı ile bu kadar ilgilenebileceklerini düşünmemiştim saolsunlar
    Cihazın şimdiye dek çıkmış olan en iyi cihaz oldugunu yazılımlarının kendileri tarafından geliştirildiğini
    Yeni yazılımlarda pdf.excel.world gibi dosyaları okumanın geleceğini
    Ayrıyeten benim ısrarım üzerine mkv formatlı videolar için belli ölçek ve boyuta kadar bir destegin kendileri tarafındanda araştırılıp bunun üzerinde çalışılacağını söylediler

Cihazda Anlık trafik bilgileri v.s. bu tür özelliklerin olduğu fakat bu tür özelliklerini kullanmak için turkcell ayda 6 lira veriyormuşuz ( veririz ) yeterki farkı olsun cihazın...

2015 2.0 sorento

Yorum

ürün güzele benziyor fakat internete 3G ile nasıl giriliyor onu anlamadım cep telefonu aracılığı ile oluyor sanırm????
      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Turkcell den HUAWEİ modem alıp takıyoruz internete girmek için
        ama çok pahalı gerçekten ayda 29 tl vermek lazım en aşşa
        2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mukavemet
          eymen bey ben sd girişlerini göremedim zaten sitesinde insignia'ya ait bir uygulamada var. Yukarıda Astra J nin internetli fotolarını bulabilirsiniz
          Aşağıdaki linkte insignia için olan modeli yer alıyor resmi büyüttüğünüzde cihaz ekranının altında SD ve GPS kart girişleri okunuyor.Sadece ekran olsaydı daha güzel olurdu.

2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Bu verdiğn linkteki cihaz navimasterin eski cihazıdır yeni cihaz bu değil
            Yeni cihaz nm ın 11 kodu taşıyor
            Eski cihazdada resimde açıkda duran girişler kapanıyor gözükmüyor yani

Bu cihazı pek yakında bu siteden verecekler şu anda kapalı malesef site
            2015 2.0 sorento

Yorum

Navimaster ile internete bağlanmak için gerekli cihaz Turkcell Vinn Huawei modem ile 3g internet erisimi saglayabilir,

ayrıyeten bunlar firmadan bana gönderilmiş yazıdan alıntıdır

1- tamamen aracin original radyo, arac ayar, ipod, varsa Bluetooth, usb gibi ozelliklerini kullanabilmesidir.

2- En yeni grafikli menu ve 8 inch boyutunda HD ekrana sahiptir.

3- Car PC ozellikleri mevcuttur. Video ve MP3 dosyalariniza erisebilmek icin, 1000 GB. a kadar hard disk baglayabilirsiniz. Turkcell Vinn Huawei modem ile 3g internet erisimi saglayabilir, tum web hizmetlerinin yani sira, turkcell yol bilgisi programi ile trafik verilerini gorebilir, trafige gore rota yonlendirmesini ve daha bir cok online ozellige sahip olursunuz.

4- Cihazin gerek gorselligi, gerek ozellikleri bakimindan rakip urunlerden cok daha ustundur. Yeni gelen model Opel Car pc lerin videolari hazirlanmaktadir. Cihaz ile ilgili tum video, gorsel, yazilim guncelleme v.b. bilgileri www.opelnavigasyon.com adresinden takip edebileceksiniz.

2015 2.0 sorento

Yorum

Doğrusu merakla bekliyorum umarım hayal ettiğim kadar iyi olur da içim rahat bir şekilde sonunda bir navigasyona sahip olurum.

Yorum

Cihazı almak için acele etme insigniateam de daha kullanana rastlamadım , ben sipariş ettiğim araca bu takılacak araç çarşamba elimde olacak (Perşembe yada cumaya sarktı saolsun erdemir ) geniş çaplı bir incelemesini video ve resimlerlen birlikte bu forumda sunacağım..
                  Asıl ondan sonra hepimiz anlayacağız ne olduğunu ...

Şayetki dedikleri gibi çıkmazsa olan bana olacak !!!
                  2015 2.0 sorento

Yorum

iyi olacaktıır. servis müdürü navimasterin daha iyi olacağını söyledi.(zaten başka marka da takmıyorlar)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
                      Cihazı almak için acele etme insigniateam de daha kullanana rastlamadım , ben sipariş ettiğim araca bu takılacak araç çarşamba elimde olacak geniş çaplı bir incelemesini video ve resimlerlen birlikte bu forumda sunacağım..
                      Asıl ondan sonra hepimiz anlayacağız ne olduğunu ...

Şayetki dedikleri gibi çıkmazsa olan bana olacak !!!
                      Evet sizin incelemenizi merakla bekliyoruz.İnşallah iyi çıkar.
                      2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Merakla bekliyorum inceleme ve yotumları. Geri görüş kamerası varmı acaba?
                        2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Yahu bu sistem DVD 800'e de takılıyor olsa ne hoş olurdu. Ben FLY'ı arıyorum valla hergün.
                          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

http://www.opelnavigasyon.com adresinden astra video kısmına girilirse internete girme ile ilgili kısa bir video var.İzlemek isteyenlere duyrulur.

Yorum

Acaba bu sistemde iPhone daki interneti Bluetooth la yada wife ile paylaşabilecek miyiz?
                              Ayrıca bu aleti bende taktirmak isterim fakat Antalya da yok henüz teminini nasıl saglarım ?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ben de bunu merak ediyordum Bir üyemiz taktırmıştı sanırım ama henüz bilgileri baylaşmadı ben de onun yorumlarını merakla bekliyorum.Siteyi daha tam hazırlamamışlar bu cihazı çok merak ediyorum güzelse hemen taktırıcam

Yorum

İşleniyor...
                                X