arkadaşler açıkçası bayi , insignia ya uyumlu Navigasyonları 1.800 tl deyince onlardan vazgeçtim . acaba bana önerebileceğiniz bu tak çıkart türü bir navigasyon cihazı varmı. aşağıda bir tane buldum acaba 7 inç olması insignia gidermi, . saygılar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tak çıkart navigasyon
Collapse
X
-
Ynt: tak çıkart navigasyon
bence bu tercih edilebilir fm transmiter olması bir avantaj ve kullandığı yazılımı nedir o da önemli bunlara da istenilen yazılım yüklenebiliyormu bilmiyorum ama ben İGO ve NDRİVE kullandım en güzeli İGO birde bu trafik (radar) kameralarını gösterenler var onları da bi gözden geçirin derim bu özelliği ne kadar kullanılabilir onu da bilmek lazım.
yani lafın özü onca para vermeye gerek yok bu cihazlarda yeterince iyi ben telefonumdakini kullanıyorum hayat kurtaran bir cihaz kesinlikle bir tane edinilmesi lazım.2012 HONDA CIVIC PREMIUM
Yorum
-
Bence hic ugrasmayin bu tur cihazlarla bende 3 tane var isime yaramadi bende gecenlerde cyclone navi taktim arabaya fiyatta 1.600 tl ve su ana kadar memnunum cihazdan biraz pazarlikla sizde bu fiyata cekebilirsiniz.2010 1.6 T edition elegance
Yorum
-
aynı özellikte ama 5" ekranlı ve tv'siz olanını ben kullanıyorum, emin olun tamamen hamallık
1- sök tak derdi var, ben hırsızları araca çekmemesi için ne olur ne olmaz diye camda takılı bırakmıyorum
2- açılıp kapanması araca entegre sistemlere göre oldukça yavaş ve zahmetli
3- fm transmitter ucuz bir teknoloji olduğu için iyi ses sağlamıyor, sd kartına bir sürü şarkı attım ama zevk almadığım için dinlemiyorum
4- telefon rehberimi içine attım ama bir kere bile bunun üzerinden telefon görüşmesi yapmadım, ses kalitesi nasıl onuda bilmiyorum
5- benimkinde tv değil ama video desteği var, klipleri yükledim birkaç sefer izledim ama fm transmitter sesinden dolayı bir süre sonra onuda bıraktım.
6- tüm zahmetlerinden bıktım, artık sadece şehirdışına çıkarken navigasyonunu kullanıyorum
bu tür harici navigasyonlar fly, cyclone gibi cihazlarla kıyaslanamaz bile, arada dünyalar kadar kullanım farkı var derimInsigniaTEAM
Yorum
-
Hepsinden önemlisi eğer alacaksanız da 7" almayın. Harici navigasyonlarda, görüşü engellediği icin 5" ten (ki o dahi büyüktür) genis ekranli olanlar tavsiye edilmez. 3.5" - 4.2" - 5.0" ve 7.0" boyutların hepsini kullanmış biri olarak en idealinin 4.2"ler olduğunu söyleyebilirim.
Bu arada göz hizasına yerlestirilebilmeleri, gözünüzü yoldan ayırmadan, yani tehlike yaratmadan izlenebilme imkanı verdigi icin harici navigasyonlar, dahililere gore avantajlidir. Ayrıca konumunu tamamen isteginiz doğrultusunda ayarlayabilirsiniz.
Son olarak da ücretsiz güncelleme ve pc'den kolay güncelleme imkanı sağlaması da haricilerin avantajlarındandir.
Benim araçta DVD800 var. Zaten taşrada harita bakımından zayıf ama haritanın güncel olduğu Ankara - İstanbul gibi illerde dahi, iPhone'umda bulunan iGO'yu kullanıyorum.1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
Mazide güzel bir anı şimdi..
Yorum
-
sağolun arkadaşlar. son kez bayile görüştüm. 1.800-tl navimaster için fiyat verdiler. açıkçası pahalı geldi. şimdilik 5" navtech ile idare edecem. üstelik fiyatı da 250-tl . Daha sonra forumun tavsiyelerine göre orjınal navıgasyon taktıracam.
sağolun varolun
Yorum
Yorum