Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navigasyon sistemi için tavsiye istiyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Navigasyon sistemi için tavsiye istiyorum

Navigasyon sistemi için tavsiye istiyorum

Arkadaşlar bugün 1.4 t insignia sipariş ettim kısmetse haftaya salı yada çarşamba alacağım erdemir otodan

İçine bana navimaster koyacaklarmış

Bu cihaz hakkında hiç bir bilgi ve kullanıcı yorumu bulamadım Sizden istediğim bu şekil sonradan taktıran varsa kendi markası nedir memnunmudur acaba öğreneyim

Haftaya kadar çünkü gerekirse markayı değiştirme imkanım olur diye düşünüyorum çünkü nevcoxda takıyorlarmış ama bu cihazın navimasterin daha iyi oldugunu söylüyorlar tabi ne kadar doğru bilemiyorum

Yardımlarınızı bekliyorum...
    2015 2.0 sorento

Ynt: Navigasyon sistemi için tavsiye istiyorum

Piyasada zaten bu tür cihazdan fazla yok, bence siz şunu araştırın hangisini daha ucuza alacaksınız ? o na göre karar verin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih beye katılmakla beraber. Şunu da ilave edeyim -Yetkili bayiden satın almanızda da fayda var Insignia garanti kapsamında ise....
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Navimaster'ı İnsignia'da kullanan hiç duymadım şimdiye kadar.Kullanım sırasına göre Flyaudio > Cyclone > Necvox şeklinde. En çok tavsiye edilen Flyaudio.Bunu da her servis takmıyor. Benim aracımda Necvox var. Seste parazit sorunum var.Giderilmesi çok çok basit bi şey fırsat bulupta servise gidemediğim için çözemedim ama salı günü yolculuk esnasında dvd özelliğini kullanarak klip izledim hiç bir sorun çıkarmadı.Ne seste, ne kullanımda..

Yorum

İşleniyor...
        X