arkadaslar 8 gb lik hp marka flash bellek aldım. içine yaklaşık 20 klasör altında 2.000 civarında şarkı attım. ancak ekran da ekdeksleniyor gibi bişey yazıyor. yüklediğim şarkıları yani klasörlerin coğunu göstermiyor.ne yapabilirm . flashı da bu iş için özel olarak almıştım . canım sıkıldı....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
usb den taktığım flash belleğimi tam okumuyor...
Collapse
X
-
usb den taktığım flash belleğimi tam okumuyor...
İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet BaşkanıEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: usb den taktığım flash belleğimi tam okumuyor...
Dosya formatından kaynaklı olabilir.Bağzı parçaları okuyamıyorsa göstermeyebilir diye düşünüyorum.İkincisi ise acaba belirli bir şarkı kapasitesi olabilir mi?Yani endeksliyebildiği max. bir sayı var olabilir.Benim bir bilgim yok genelde 50-60 parça arasında döner dururum ama bunlar sadece bir fikir.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Sanırım radyo kullanma kılavuzunda yazıyordu, cihaz en fazla ne kadar alt klasör, ne kadar parça okuyabilir gibi. Bunları tekrar okuyup buraya yazarım. (FacomX'in de dediği gibi, 1024 gibi teknik olarak sınırlandırılmış bir sayıya denk geliyor ama duruma göre farklı iki rakam vardı yanılmıyorsam)
Ayrıca, flash belleğin de FAT32 formatında düzenlenmesi gerekiyor (bilgisayardan kolayca yapabilirsiniz)
USB Endeksleniyor yazısı çıktığında radyo sistemi bellekteki dosyalara erişip şarkı listesini güncelleme yaptığını gösterir.Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp
Yorum
-
Radyo kılavuzunu aldım, ve ilgili yeri yazıyorum (CD 500 / DVD 800)
Sadece FAT16/FAT32 dosya sistemine sahip ve veri kümesi boyutu 64kBit veya daha küçük olan MP3 çalarlar ve USB aygıtları kullanılabilir
bu ayarı bilgisayarınızdan yapabilirsiniz. (Burada yazmıştım -- http://www.insigniateam.com/forum/in...94021#msg94021)
Maksimum klasör yapı derinliği: 11 seviye
(E:\Müzikler\Yabancı\Howie Day\One Tree Hill OST\Collide.mp3 | buradaki örnek 5. seviye derinlikleri Collide.mp3 dosyasıdır)
Kaydedilebilen maksimum MP3/WMA dosyası adedi: 1000
USB endeksleniyor derken, bulabildiği ilk 1000 şarkıyı hafızaya alıyor ve çalıyor. 1001. şarkı bellekte olsa da sistem bunu okumadığından görünmüyor ne yazık ki.
Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OytunYalcinRadyo kılavuzunu aldım, ve ilgili yeri yazıyorum (CD 500 / DVD 800)
Sadece FAT16/FAT32 dosya sistemine sahip ve veri kümesi boyutu 64kBit veya daha küçük olan MP3 çalarlar ve USB aygıtları kullanılabilir
bu ayarı bilgisayarınızdan yapabilirsiniz. (Burada yazmıştım -- http://www.insigniateam.com/forum/in...94021#msg94021)
Maksimum klasör yapı derinliği: 11 seviye
(E:\Müzikler\Yabancı\Howie Day\One Tree Hill OST\Collide.mp3 | buradaki örnek 5. seviye derinlikleri Collide.mp3 dosyasıdır)
Kaydedilebilen maksimum MP3/WMA dosyası adedi: 1000
USB endeksleniyor derken, bulabildiği ilk 1000 şarkıyı hafızaya alıyor ve çalıyor. 1001. şarkı bellekte olsa da sistem bunu okumadığından görünmüyor ne yazık ki.
İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı
Yorum
Yorum