MERHABALAR...2011 1.6 T 180 HP KULLANICISIYIM.ARACIM 3000 KM DEDİR.NAVİGASYON DÜŞÜNÜYORUM.FAKAT 2006 MODEL PASSATIMDA NECVOX MARKA NAVİGASYON VARDI.İLK TAKTIRTIKTN 1 AY SONRA ÜZERİNDEKİ AKÜYÜ BİTİRDİ.SONRA BİR AKÜ DAHA ALDIM ONUDA 1 AY İÇİNDE BİTİRDİ.YANLIZ BEN FAZLA YOL YAPMIYORUM.AYDA 200KM FALAN BİLE YAPMIYORUM.ARAÇ GARAJDA PARK HALİNDE İKEN SÜREKLİ TEMİZLİK YAPARKEN SES VEYA GÖRÜNTÜLER AÇIK OLUYORDU.ACABA FAZLA KULLANMADIĞIMDAN DOLAYI AKÜ BİTMİŞ OLABİLİR Mİ.ESKİ PASSATIMDA BU SORUNLAR OLDU.ACABA İNSİGNAMA TAKIRIRSAM FLY.VS.SORUN OLURMU TEDRGİNİM.DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DVD VE NVİGASYON SİSTEMİ 2 ADET AKÜMÜ BİTİRDİ .....
Collapse
X
-
Ynt: DVD VE NVİGASYON SİSTEMİ 2 ADET AKÜMÜ BİTİRDİ .....
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Arada bi çalıştırın bunu denediniz mi hiç? 1 ay boyunca haftada bir kez 1 er saat dinleseniz dahi yorgun bir akünün bitmesi gayet normal..*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Ynt: DVD VE NAVİGASYON SİSTEMİ 2 ADET AKÜMÜ BİTİRDİ .....
sabah servisteydim ve aynı muhabbet oldu
Çorum servisi necvox takıyor, servis şefi necvoxla sorun yaşayan oldumu hiç dedi, sesteki parazitleri felan söyledim.
bir Insignia'ya taktık, 1 günde aküyü bitiriyor dedi. normalde akü azaldığı zaman araç korumaya alıp tüm sistemleri kapatır ama bu aküde en ufak birşey bırakmıyor tamamen bitiriyor, ölçüyoruz voltaj 0 çıkıyor dedi
Flyaudio yada Cyclone taktırın derimInsigniaTEAM
Yorum
-
Benim aküde sorun yok allah'a şükür.1,30 2 saat motor çalışmıyorken film izledim bi kaç defa.kontağı açtığımda akü tasarruf modu etkin diye bi uyarı verdi.sonrasında çalıştırdım zaten.
Yorum
-
Akunun bitmesi navigasyon markasiyla olan alakasini anlamadim fly cyclone veya necvox markayla alakali bisey deil ellebtte arac calismiyorken 1-2 saat film izlemek akuyu bosaltir sonucta arabanin ic lambasini acik unutursan bile aku bosalir arac uzun sure calismasada aku kendiliginden bosalir siz zaten fazla kullanmiyorsunuz arada bir araci calistirsaniz en azindan tumuyle bosalmaz2010 1.6 T edition elegance
Yorum
-
Hareket etmesi bence gerekmiyor.örnek olarak kış boyunca traktörleri kullanmıyoruz. haftada bir akü şarj olsun diye hareket ettirmeden sadece çalıştırıyoruz..motorlu taşıtların çoğunda böyledir sanıyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrisabah servisteydim ve aynı muhabbet oldu
Çorum servisi necvox takıyor, servis şefi necvoxla sorun yaşayan oldumu hiç dedi, sesteki parazitleri felan söyledim.
bir Insignia'ya taktık, 1 günde aküyü bitiriyor dedi. normalde akü azaldığı zaman araç korumaya alıp tüm sistemleri kapatır ama bu aküde en ufak birşey bırakmıyor tamamen bitiriyor, ölçüyoruz voltaj 0 çıkıyor dedi
Flyaudio yada Cyclone taktırın derim
Ya yanlış montaj yapmışlardır, ya da araçta(akü veya elektrik sistemi) bir problem vardır. OEM sistemler ile ilgili konuda yazmıştım, akü ile ilgili hiç birinin bir problemi yok. Kontak 1'den 0'a getirildikten 5-10 saniye sonra sistemler kendilerini tamamen kapatıyorlar. Aracım ehliyetim olmadığı dönemde 1 aya yakın hiç motoru çalışmadan durdu(bu arada bazen aracı açıp kapıyor, menüsünde bazı şeylere bakıyordum), aküsünde bir problem olmadı.
Ayrıca, motor çalışmazken araçta elektrikle ilgili ne kullanırsanız kullanın, akünüz biter, fiziktir bu. Bu sistemler tabii ki de CD400'den daha fazla elektrik kullanırlar, ancak emin olun DVDx00 serisinden çok az daha fazla elektrik tüketimleri vardır.
Bir de arada sırada muhabbet oluyor, daha önce de belirttiğim bir şeyi yine tekrarlıyım; Cyclone ile Necvox'un cihazları tamamen aynı cihazlar, Shenzhen'de aynı fabrikadan yanyana çıkıp, TR'ye gelip Cyclone ve Necvox kutularına konan ürünler. Ancak bir süre sonra Necvox farklı bir ürün getirmeye başlayacak, o zaman farklı cihazlar olacaklar.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
işte önemli olan, sistem gerçektende tamamen kapanıyormu acaba?
mesela şöyle birşey var, benim kullandığım araç olduğu için örneğini veriyorum, Vectra B cdx'in standart radyosu yerine başka radyo takınca araçtaki herşey kapalı olmasına rağmen torpidodaki changer çalışmaya devam ediyormuş. aküler bitmeye başlayınca çözmüşler bu işi.
Insignia'ya takılan sistemlerde (necvox olabilir) belki kapalı olsa bile CD400/CDC400'ün ufak tefek ekipmanlarını kullanıyor olabilir mi acaba?InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriişte önemli olan, sistem gerçektende tamamen kapanıyormu acaba?
mesela şöyle birşey var, benim kullandığım araç olduğu için örneğini veriyorum, Vectra B cdx'in standart radyosu yerine başka radyo takınca araçtaki herşey kapalı olmasına rağmen torpidodaki changer çalışmaya devam ediyormuş. aküler bitmeye başlayınca çözmüşler bu işi.
Insignia'ya takılan sistemlerde (necvox olabilir) belki kapalı olsa bile CD400/CDC400'ün ufak tefek ekipmanlarını kullanıyor olabilir mi acaba?
Zaten bunlar platform sistemler, hazır WinCE platform donanımı, az parçadan oluşuyorlar ve uyku modu gibi bir durumları yok. Zaten uyku modunda olsalar 0'dan 1'e geldiğinde anında açılmış olurlar, bunlar ise her 0'dan 1'e gelişte hazır hale gelmek için bir kaç saniye açılış işlemi yapıyorlar.
Ancak daha önce söylediğim en önemli şeyi tekrar söyleyim; montaj. Asıl konu montajda bitiyor, sen eğer bu sistemi direk aküye bağlarsan, sistem sürekli çalışır, aküyü de 1 günde bitirir, sen bu sistemi kontağa bağlarsan, araç zaten sadece 1'de elektrik verir, sistem sadece o zaman çalışır.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FixxAsıl konu montajda bitiyor, sen eğer bu sistemi direk aküye bağlarsan, sistem sürekli çalışır, aküyü de 1 günde bitirir, sen bu sistemi kontağa bağlarsan, araç zaten sadece 1'de elektrik verir, sistem sadece o zaman çalışır.InsigniaTEAM
Yorum
-
benim fikrim ayda 200 km bile yapılmayan arabaya navi taktırmak nekadar gerekli bence onu düşünmek gerekirHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum