merhaba ınsignia aracımda E8046NAVI-1 navigasyon var.uzun süredir navigasyonun herşeyini detaylı olarak inceledim.adres bulma kapı numarası girerek bulma,poı kullanarak bulmayı defalarca inceledim.yanlız şunu nasıl yaparız yardımcı olursanız sevinirim.diyelimki ankaradan konyaya gideceğiz yani direk konya merkeze gideceğiz.cadde adı yada kapı numarası girerek değil sadece çıktığımız yer belli gideceğimiz yerde konya.bi diğer konu mesela şehir merkezindeyiz herhangi bi eczaneye gitmemiz gerekiyo bu eczanede poı noktaları arasında yok.biz eczanenin adını yada bu bi alışveriş merkezi olabilir ama bu dediklerim poı noktaları arasında yok.isim yazarak bizi orya yönlendirecek bi yol varmı yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
NAVİGASYONDA YÖN BULMA
Collapse
X
-
NAVİGASYONDA YÖN BULMA
arkadaşlar aracımda flyaudio80nav -1 navigasyon var.igo yazılımı yüklü.uzun süredir herşeyini detaylı olarak inceledim.bu navigasyonda adres girerek,cadde ismi girerek,kapı numarası girerek bulma yolunu denedim.ayrıca poı noktası girerek yön bulma yönteminide denedim.fakat şu olayı bi türlü anlamadım.yapmak istediğim yöntem şu:diyelimki ankaradan konyaya gitmek istiyoruz.ilk çıkış noktamız ankara varış noktasıda konya merkez fakat adres,cadde kapı numarası falan belli değil sadece ankaradan çıkıp konya merkeze gitmek istiyoruz bunu nerden ayarlıyoruz.
bi başka konu da şu:diyelimki bulunduğumuz şehirde herhangi bir alışveriş merkezine,herhangi bir mağazaya yada herhangi bir eczaneye gitmek istiyoruz ama bu noktalar poı noktaları arasında yok.direk bu yerin ismini yazarak nasıl gideceğiz o noktaya sadece ismini yazıp bizi o noktaya yönlendirebiliyomu bu cihaz.
yardımcı olursanız detaylı bi şekilde anlatırsanız sevinirim.saygılarımla2009 1.6T Edition-Elegance Teknik Gri FLYAUDİO NAVI
Yorum
-
Ynt: NAVİGASYONDA YÖN BULMA
Orjinal yazı sahibi: muratcan1905arkadaşlar aracımda flyaudio80nav -1 navigasyon var.igo yazılımı yüklü.uzun süredir herşeyini detaylı olarak inceledim.bu navigasyonda adres girerek,cadde ismi girerek,kapı numarası girerek bulma yolunu denedim.ayrıca poı noktası girerek yön bulma yönteminide denedim.fakat şu olayı bi türlü anlamadım.yapmak istediğim yöntem şu:diyelimki ankaradan konyaya gitmek istiyoruz.ilk çıkış noktamız ankara varış noktasıda konya merkez fakat adres,cadde kapı numarası falan belli değil sadece ankaradan çıkıp konya merkeze gitmek istiyoruz bunu nerden ayarlıyoruz.
bi başka konu da şu:diyelimki bulunduğumuz şehirde herhangi bir alışveriş merkezine,herhangi bir mağazaya yada herhangi bir eczaneye gitmek istiyoruz ama bu noktalar poı noktaları arasında yok.direk bu yerin ismini yazarak nasıl gideceğiz o noktaya sadece ismini yazıp bizi o noktaya yönlendirebiliyomu bu cihaz.
yardımcı olursanız detaylı bi şekilde anlatırsanız sevinirim.saygılarımla
igo primo'da dediğiniz gibi sadece şehir yazarak hedef ayarlayabiliyorum ama doğru düzgün adres giremiyorum maadInsigniaTEAM
Yorum
-
Ynt: NAVİGASYONDA YÖN BULMA
IGO da arama yazıp girdiğinizde mesela Konya bitti dedikten sonra alt kısımda şehir merkezi diye bi seçenek var. Orayı işaretlerseniz sorun çözülür.
POI aramasında da poi cinsini mesela alışveriş merkezi seçilip sonrasında ara derseniz eğer kayıtlıysa direkt olarak karşınıza çıkar, hedef olarak işaretle demeniz yeterli o esnada da...Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
Yorum