arkadaşlar herkese merhaba ben 2 gün içinde opel insignia edition elegance paket siyah renk 2000 dizel araç almak üzereyim ve aracı çıkarmadan navigasyon taktıracağım.acaba cylone'mu taktırsam flyaudio'mu? bana bayii her ikisinide takarım diyor.ben oldukça kararsız kaldım bana yardımcı olursanız çok sevinirimyardımları için şimdiden herkese çok teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cylone'mu ? flyaudio'mu
Collapse
X
-
Ynt: cylone'mu ? flyaudio'mu
MErhaba aramıza Hoş geldiniz öncelikle bilgisi olan arkadaşlar bu konuda ellerinden geldiğince size yardımcı olacaktır yalnız ilk evvela sizde kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz hem daha iyi paylaşımda bulunabiliriz,
şimdiden aracınız hayırlı uğurlu olsun Eda hanım...
Yorum
-
Flyaudiodan memenun olan da var olmayan da.
Aynı şey Cyclone için de geçerli. En iyisi siz kendiniz karar veriniz.
Aracı almadan evvel Opel Odak Burak beye de danışın.
Diğer arkadaşlarımız gibi Kendinizi tanıtır msınız. Tanışma bölümünde.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Umarim yanilmiyorum hanim diyerek ama eda hanim ben her ucunu de kullanan bir kisi olarak kesinlikle flyaudio diyorum. Fiyati biraz pahali ama daha genis ekran ve gercekten mukemmel bir ses kalitesi ayrica torpidoyu kullaniimda birakma artilari .yanliz ses kalitesi gercektn inanilmaz. Ayri bir ses ayri bir kalitesi var. Umarim size yardimci olabilmisimdir....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eymenkulUtku abi Fly bizim CD400'den kaliteli mi?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Ses kalitesi olarak okuduklarıma dayanarak söylüyorum ki; Flyaudio . Digital olarak bağlanıyor sisteme.Sanki bir parçasıymış gibi.Kayıp en aza iniyor.Cyclone 'da ise aux kablosu ile ses girişi sağlanıyor.
Yorum
-
Bi kaç yerde okumuştum Fatih abi.Digital filan diyordu.O yüzden öyle demiştim.Fly'ı bi kere gördüm canlı olarak.İnceleme fırsatım olmamıştı onda da. Ses kalitesi olarak fark var mı peki?
Yorum
-
Her cihazın kendine özgü sesi olduğu için seste farklıklar var tabiki hepsinin + ları ve - leri var keşke dvd800-cd500 biraz daha özellik ve kabiliyet verselerdi iyi olurdu
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
CD400 ile Flyaudio arasında bariz ses farkı var bencede
hatta şöyle söyleyim, herhangi bir arabanın orjinal ses sistemini başka bir teyp ile değiştirin (yeni nesil ekranlı teypler olmasına gerek yok, bilindik eski nesil teyplerde olur) ses kalitesi değişir.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eda1983arkadaşlar herkese merhaba ben 2 gün içinde opel insignia edition elegance paket siyah renk 2000 dizel araç almak üzereyim ve aracı çıkarmadan navigasyon taktıracağım.acaba cylone'mu taktırsam flyaudio'mu? bana bayii her ikisinide takarım diyor.ben oldukça kararsız kaldım bana yardımcı olursanız çok sevinirimyardımları için şimdiden herkese çok teşekkür ederimESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
Yorum