Duyuru

Collapse
No announcement yet.

infinity ses sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: infinity ses sistemi

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    cok arıyorum eski arabamın tesisatını(passat)
    aynen çok iyiydi gerçekten emre bende passatımı arıyorum....

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Bu araca servis garantili birşeyler yaptırmak istiyorum bende yazın ama kararsızım niyetim 1000 tl nin üstüne çıkmak değil ama nasıl yapabiliriz sizce?
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İNFİNİTY SES SİSTEMİ VAR BENİM ARABADA S.W MODEL SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ GİBİ ÇOK ÇOK Bİ FARK YOK BU SES SİSTEMİNDE SON SES ACIYORUM BASLARI BİLE ZOR KALDIRIYO NASIL OLUR YA VERİLEN PARALARA YAZIK ARKADAŞLAR HEEE BEN NORMAL BİR MODEL DÜZ SES SİSTEMİ DİNLEMEDİM NEKADAR FARK VAR BİLEMEM AMA ÇOK DA BİR ÖZELLİK YOKTUR.ORJİNALLERİ SÖKÜP ALDILARSA BİLEMEM SADECE KAPAKLARIN ÜZERİNDE İNFİNİTY YAZISI VAR 5 ADET KOLON ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BARKA
          İNFİNİTY SES SİSTEMİ VAR BENİM ARABADA S.W MODEL SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ GİBİ ÇOK ÇOK Bİ FARK YOK BU SES SİSTEMİNDE SON SES ACIYORUM BASLARI BİLE ZOR KALDIRIYO NASIL OLUR YA VERİLEN PARALARA YAZIK ARKADAŞLAR HEEE BEN NORMAL BİR MODEL DÜZ SES SİSTEMİ DİNLEMEDİM NEKADAR FARK VAR BİLEMEM AMA ÇOK DA BİR ÖZELLİK YOKTUR.ORJİNALLERİ SÖKÜP ALDILARSA BİLEMEM SADECE KAPAKLARIN ÜZERİNDE İNFİNİTY YAZISI VAR 5 ADET KOLON ....
          Beş adet klan mu benim aracımda ön arka 4 adet arka bagaj üstü 2 adet subwoferli hoporlor ve ön cam yanlarında 2 adet twiter ve birde bagajda amfi
          8+Amfi benm aracımda ses çok iyi valla...

Yorum

tüm Insignia'ların ön konsolun ortasında da bir hoparlörü var

Orjinal yazı sahibi: BARKA
            bana kalırsa ses sisteminde bir kusur yokta orj. radyo performansı kısıtlıyor diye düşünüyorum
            InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
            X