Duyuru

Collapse
No announcement yet.

infinity ses sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: infinity ses sistemi

Doğrudur, biraz araştırınca onların da subwoofer olduğunu gördüm.

HB ve SW'de kullanılan hoparlör EPC'de (parça kataloğu) subwoofer olarak geçiyor,
    sedan'da kullanılan hoparlörün adına ise subwoofer yazmamışlar, o beni yanılttı.

Yorum

Peki sedanda kullanılanmı daha başarılı yoksa hb&sw'de kullanılanmı herhangi bir fark varmı ?
      2016 w205 AMG

Yorum

performans olarak kesinlikle hb ve sw'de kullanılar kabinli olduğundan daha başarılıdır. Fakat bu başarı genelde SPL düzeyine etki eder. Yani günlük temiz ve basslarıda tam alarak dinlemek isteyen, desibel takıntısı olmayan kişiler sedan'daki sistemeden oldukça memnun kalırlar. Benim tercihim her zaman sedanda olan sublardan yanadır.
        2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
        2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

valla 2067 tl ona vereceğime üzerine koyar sunrooflu bir insignia alırım, bence daha mantıklı

Yorum

Valla ben arkadaşların aracında standart sistemide dinledim kendi ses sistemimide onunla mukayase ettiğimde fark çok büyük hem sesin kalitesi hemde çok o şekilde dinlemesemde yüksek sesli dinlemeler için,birde 1850 fark makul bir rakam gibi dışarda bunun ayarı bir sistem kurdursan mümkün değil bu fiyata cıkmaz astarı yüzünden pahalıya gelir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              valla 2067 tl ona vereceğime üzerine koyar sunrooflu bir insignia alırım, bence daha mantıklı
              7

Vayy ne sunroof muş infinityden motor devrine kadar sunrooflu insignia
              inşallah olur kardeşim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                7

yani tabii ki de abi infinity de çok güzel bir sistem hiç şüphe yok ama, ben zaten yeterli buluyorum sistemi ya çok kötü değil, tamam mükemmel değil ama gerçekten iyi, sunroof benim için kesinlikle sesten önce gelir bu arada senin de dediğin gibi abi hondaların müzik sistemleri hiç yabana atılır cinsten değil, valla honda accorda bindim, aracın içi yıkılıyor ya, basslar hiç bozulmuyor, istediğin kadar sesi arttırıyorsun, keza civic ve jazz da tatminkar düzeydeler, bir de fordda çok kaliteli sistemler var, hepsi sony maşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  7

yani tabii ki de abi infinity de çok güzel bir sistem hiç şüphe yok ama, ben zaten yeterli buluyorum sistemi ya çok kötü değil, tamam mükemmel değil ama gerçekten iyi, sunroof benim için kesinlikle sesten önce gelir bu arada senin de dediğin gibi abi hondaların müzik sistemleri hiç yabana atılır cinsten değil, valla honda accorda bindim, aracın içi yıkılıyor ya, basslar hiç bozulmuyor, istediğin kadar sesi arttırıyorsun, keza civic ve jazz da tatminkar düzeydeler, bir de fordda çok kaliteli sistemler var, hepsi sony maşallah
                  Bak bende accord 2.4 excutive vardı bundan bir önce komple sistem pioneer di anfi ile beraber dediğin gibi yıkıyordu ortalığı keza şuan civic var 2010 model 2007 jazz elit var ve emin ol çopk kaliteli sesleri var aracların hiç bir eksiklik hissetmiyorsun...

Yorum

şu anda 2.0 benzinli bir araç alınacaksa kesinlikle accord ilk 3 tercihe girer, araç kaliteli, dolu, performans, şanzıman, görüntü, ve müzik sistemiyle tam hakkını veriyor araç, ve 156 bg çok fazla yakmıyor motora göre, hele şanzımanına bittim ya, vites geçişleri 6000 devirde bile hissedilmiyor...

Yorum

şu anda 2.0 benzinli bir araç alınacaksa kesinlikle accord ilk 3 tercihe girer, araç kaliteli, dolu, performans, şanzıman, görüntü, ve müzik sistemiyle tam hakkını veriyor araç, ve 156 bg çok fazla yakmıyor motora göre, hele şanzımanına bittim ya, vites geçişleri 6000 devirde bile hissedilmiyor...
                      Ben açıkcası kasasını beğenmiyorum o kadar büyük kasaya 2.0 motoru yakıştıramadım ama içi tam uzay mekiği bir harika zaten hondanın iç tasarımına her zaman hayran kalmışımdır tasarımları harika,
                      ben accord sattığımda yine accord düşünmüştüm şayet 2.4 olsaydı yeni kasada direk alırdım..ama her işte bir hayır vardı neye nasip neye kısmet...

Yorum

öyle abi kaldırdılar 190 bg'lik canavarı ya, mugen body kitle filan güzel duruyor, bir de 2.4'deki çift eksoz çıkışı deli duruyordu , eski accord yerini insignia'ya bıraktı işte , yeni accord çok iş adamı vari bir araç olmuş hakkatende, ama çok estetik gerçekten

Yorum

öyle abi kaldırdılar 190 bg'lik canavarı ya, mugen body kitle filan güzel duruyor, bir de 2.4'deki çift eksoz çıkışı deli duruyordu , eski accord yerini insignia'ya bıraktı işte , yeni accord çok iş adamı vari bir araç olmuş hakkatende, ama çok estetik gerçekten
                          Sen benim önceki aracın resimlerini görmedin mi ?

Yorum

gördüm abi bakmıştım, o kasa çok daha spor da yeni kasa biraz işadamıvari diyorum işte, hatta benim yorumum var senin o resimlerde

Yorum

gördüm abi bakmıştım, o kasa çok daha spor da yeni kasa biraz işadamıvari diyorum işte, hatta benim yorumum var senin o resimlerde
                              Bende senin gibi düşünüyorum ucak gibiydi o makina hele mugen body eklenince bambaşka olmuştu 2.4 ün homurdanmasıda bir başkaydı
                              yeni kasanın mugen aparatları var ama yinede olmamış , olmamış yani bu kasa...

Yorum

abi 6 silindir var 4 silindir var hele birde burda honda etkisi var turbo uygulamalarıyla tabi motor hacmide büyük olduğundan ötürü 300 beygire kadar güç alınıyor araçtan abi, ama hondadan da pek araç sevmiyorum işin aslı, civic type-r bir de accord eski kasa, başka da honda kullanmam abi, bana japonlar hep biraz donuk gelmişlerdir, ne honda ne toyota sevmiyorum ya, başka hiçbir araçlarına binmem, bu benim görüşüm tabi, bir de çok ortada dolaşan araçları sevmem abi belki ondandır , bak mazda severim, piyasada fazla yok çünkü, geçen bir de rx-8'e bindik Emre'yle abi böyle bir araç yok yaaa, araç akıyor

Yorum

İşleniyor...
                                X