Ynt: DVD800 Benzeri sistem üreticileri ve Insignia için üretilmiş ürünler.
1,6 edition elegance 180 byg aracıma , navigasyon taktirmak istiyorum. Tavsiyeniz ne olur.? Şanlıurfa yetkili servis necvox önerdi , ancak hangi modeli olduğunu bilmiyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Fiyat olarak 2000tl civarında dediler. Saygılarımla ..
Ynt: DVD800 Benzeri sistem üreticileri ve Insignia için üretilmiş ürünler.
Arkadaşlar Necvox (geri dönüş kameralı) için 1700 lira fiyat aldım opel ataköyden. Ama kararsızım necvox mu flyaudio mu? flyaudio yu ne kadara alırım ? fly taktırsam servis takarmı ?
Türkiyede bir ilk diyebilirim arkadaşlar ilk defa yapılan bu uygulama apple tv yi kulananlar cok iyi bilir böylesine güzel bir cihazı arabada kullanmak kimin aklına gelirdiki işte size yeni bitim aşamasına gelen ve 3 ayın sonunda hedefe ulaşılan APPLE TV yi M POWER GARAGE ailesiyle paylaşıyorum Arabamıza apple tv yi artık kullanabiliyoruz arkadaşlar,
Anında film, oyun veya medya içinM POWER GARAGE Apple TV entegrasyon kiti geliştirdi. Bizim çok kaynak video denetleyicisi ekran arayüzü için analog dönüşüm otomatik ölçütlendirilmesi ve dijital 3 HDMI cihazını destekler. MINI Connected Home Button aracılığıyla kontrol edildiği sistem sorunsuz bir şekilde entegre.
Apple Tv’yi router’a kablo bağlayıp IP almasını sağlıyoruz. Iphone’u da Wifi aracılığıyla router’a bağlıyoruz. Bu şekilde telefon ve Apple TV aynı ağ içinde birbirini görmüş oluyor. Fakat telefon internet bağlantısı olmayan bir Wifi ağına bağlı olduğu için aşmamız gereken bir sorun ortaya çıkıyor. Eğer ekstra bir ayar yapmazsak, telefon Wifi bağlantısına öncelik vereceği için internet uygulamalarında 3G bağlantısını kullanamayacağından internet tabanlı uygulamalar çalışmayacaktır. Telefonun Wifi bağlantı ayarlarını aşağıdaki şekilde ayarlayarak, hem router’a bağlı kalmasını, hem de internet bağlantısı için 3G sistemini kullanmasını sağlayacağız. Bu ayar yapıldığında telefon Wifi ağına bağlı olmasına rağmen, operatör logosu yanında 3G işareti çıkmaya devam edecek. Aslında telefon Apple TV ile bağlantı kurmak için Wifi yi, internete bağlanmak için ise 3G yi kullanıyor olacak. Aslında bizim de yapmak istediğimiz bu zaten
NOT:BU UYGULAMAYA SAHİP OLABİLMENİZ İÇİN ÖNCELİKLE FATURALI YADA KONTURLU İNTERNET WİFİ SAHİBİ OLMANIZ GEREKİYOR AYRICA APPLE DESTEKLİ İ PHONE SAHİBİ OLMANIZ GEREKİYOR DİGER GERİ KALAN
TEFERÜAT BİZE AİTTİR
UYGULAMA TÜM ORJİNAL EKRAN VE SONRADAN TAKILAN EKRANLARA UYUMLUDUR
Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin. Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Yorum