flyaudio kullandığım cihaz ekranda failed ıgo8 resterat gibi bişeyler yazıyor. ve haritaları göremiyorum sizce ne olabilir..setup ayarlarından reset falan atıyorum ama nafile gene yok SAĞ ÜST KÖŞEDE YUVARLAK SANIRIM UYDU SİNYALLERİ BELİRİYOR AMA BİR TÜRLÜ ÇEKİM YAPMIYOR. AKLIMA GELEN ŞEY SE HER YIL PROĞRAM SATIN ALINMASI FALAN OLABİLİRMİ çünkü 2010 yılının haziranında montaj edildi .tamda izmire gittim bunlar geldi başıma sd kartını söküp taktım gene nafile yok yok.. küçük bir ekranda dikdörtgen şeklinde kutucuk içinde sadece ıgo8 (benim anladığım tek kelime buydu).. yazılar çıktı tabiki akabinde baglantı yapamadım .. böyle bir şey başına gelen varmı yada neler yapabilirim fikri olan varmı .. ben burdur ilinde yaşıyorum servisi falan yoktur burada..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
FLYAUDİO sorunum
Collapse
X
-
Ynt: FLYAUDİO sorunum
ABİ YÜKLEYECEM TAMAMDA NEREDEN BULMALIYIM ŞİMDİ AKLIMA GELİYOR NEDEN ÖNCEDEN SD KART İÇİNDEKİLERİN YEDEĞİNİ ALMADIM DİYE ..satın aldığımda keşke yedek alsaydım bilgisayara tühhh..
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum
-
Panik yok !!!
Her yıl kart almanız gerekmiyor ...
( Hatırladığım kadarı ile Kart içerisinde "save" ismi ile bir klasör var. Onu silmeniz gerekiyor )
Ara sıra benimde başıma geliyor.
Doğru işlem için teknik servis ile irtibata geçin size yardımcı olacaklardır.
Tel : 0-212-65418502010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
SAVE Yİ SİLERSEM SAKAT OLMASIN İYİCE BOZMAYAYIM YEDEĞİ DE YOK BENDE .. ACABA anten cekimi yapmıyor olmasın ..servisle irtibata geçtim dediki çok duyarlı arkadaş bir reset dosyası yükleyebiliriz ondandır dedi bilmiyorum artık
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum
-
Sorununuzu ekranları okuyarak ve tam olarak servise aktarın. Gerekli desteği vereceklerdir.
Orjinal yazı sahibi: armoni15SAVE Yİ SİLERSEM SAKAT OLMASIN İYİCE BOZMAYAYIM YEDEĞİ DE YOK BENDE .. ACABA anten cekimi yapmıyor olmasın ..servisle irtibata geçtim dediki çok duyarlı arkadaş bir reset dosyası yükleyebiliriz ondandır dedi bilmiyorum artık2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Benim de basıma gelmişti bıkac kez, don't panic çözüm basit.
Sd kartı çıkarın, sisteme soft reset atın. ( menünün ikinci sayfasında ustteki reset sekmesine basarak)
Takiben kartı takmadan gps programını calistirin. Program calismayacaktir. Menü tuşuna basarak ana menüye gelin ve sd kartı takın. Gps programını tekrar calistirin. Çıkan ikaza ok deyin ve geçin. Program calisacaktir. Denendi çalışıyor.
Mehmet beyin dediği de bazı durumlarda ise yarıyor .ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: myanmazBenim de basıma gelmişti bıkac kez, don't panic çözüm basit.
Sd kartı çıkarın, sisteme soft reset atın. ( menünün ikinci sayfasında ustteki reset sekmesine basarak)
Takiben kartı takmadan gps programını calistirin. Program calismayacaktir. Menü tuşuna basarak ana menüye gelin ve sd kartı takın. Gps programını tekrar calistirin. Çıkan ikaza ok deyin ve geçin. Program calisacaktir. Denendi çalışıyor.
Mehmet beyin dediği de bazı durumlarda ise yarıyor .
Navigasyon kurulumu esnasında aşağıdaki hatayı alıyorum.
Error
Previous insande of İGO 8 has not finished exiting yet.
Please turu in a fen seconds or soft-reset your device.
İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof
Yorum
Yorum