Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FLYAUDİO sorunum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• FLYAUDİO sorunum

flyaudio kullandığım cihaz ekranda failed ıgo8 resterat gibi bişeyler yazıyor. ve haritaları göremiyorum sizce ne olabilir..setup ayarlarından reset falan atıyorum ama nafile gene yok SAĞ ÜST KÖŞEDE YUVARLAK SANIRIM UYDU SİNYALLERİ BELİRİYOR AMA BİR TÜRLÜ ÇEKİM YAPMIYOR. AKLIMA GELEN ŞEY SE HER YIL PROĞRAM SATIN ALINMASI FALAN OLABİLİRMİ çünkü 2010 yılının haziranında montaj edildi .tamda izmire gittim bunlar geldi başıma sd kartını söküp taktım gene nafile yok yok.. küçük bir ekranda dikdörtgen şeklinde kutucuk içinde sadece ıgo8 (benim anladığım tek kelime buydu).. yazılar çıktı tabiki akabinde baglantı yapamadım .. böyle bir şey başına gelen varmı yada neler yapabilirim fikri olan varmı .. ben burdur ilinde yaşıyorum servisi falan yoktur burada..
    2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
    2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
    2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
    2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Ynt: FLYAUDİO sorunum

Kartı cıkartıp reset atın. IGO çalıştırmayı deneyin. Klasorde bulunamadı gibi bir hata vericektir.
    Sonra kartı takın. Tekrar deneyin. Bu şekilde çalışması gerekiyor.

Yorum

Igo nun dosylarında problem olabilir yeniden yükleyin çalışır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ABİ YÜKLEYECEM TAMAMDA NEREDEN BULMALIYIM ŞİMDİ AKLIMA GELİYOR NEDEN ÖNCEDEN SD KART İÇİNDEKİLERİN YEDEĞİNİ ALMADIM DİYE ..satın aldığımda keşke yedek alsaydım bilgisayara tühhh..

Yorum

Panik yok !!!

Her yıl kart almanız gerekmiyor ...

( Hatırladığım kadarı ile Kart içerisinde "save" ismi ile bir klasör var. Onu silmeniz gerekiyor )

Ara sıra benimde başıma geliyor.

Doğru işlem için teknik servis ile irtibata geçin size yardımcı olacaklardır.

Tel : 0-212-6541850
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

SAVE Yİ SİLERSEM SAKAT OLMASIN İYİCE BOZMAYAYIM YEDEĞİ DE YOK BENDE .. ACABA anten cekimi yapmıyor olmasın ..servisle irtibata geçtim dediki çok duyarlı arkadaş bir reset dosyası yükleyebiliriz ondandır dedi bilmiyorum artık

Yorum

Sorununuzu ekranları okuyarak ve tam olarak servise aktarın. Gerekli desteği vereceklerdir.

Orjinal yazı sahibi: armoni15
              SAVE Yİ SİLERSEM SAKAT OLMASIN İYİCE BOZMAYAYIM YEDEĞİ DE YOK BENDE .. ACABA anten cekimi yapmıyor olmasın ..servisle irtibata geçtim dediki çok duyarlı arkadaş bir reset dosyası yükleyebiliriz ondandır dedi bilmiyorum artık
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Benim de basıma gelmişti bıkac kez, don't panic çözüm basit.
                Sd kartı çıkarın, sisteme soft reset atın. ( menünün ikinci sayfasında ustteki reset sekmesine basarak)
                Takiben kartı takmadan gps programını calistirin. Program calismayacaktir. Menü tuşuna basarak ana menüye gelin ve sd kartı takın. Gps programını tekrar calistirin. Çıkan ikaza ok deyin ve geçin. Program calisacaktir. Denendi çalışıyor.
                Mehmet beyin dediği de bazı durumlarda ise yarıyor .
                ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                  Benim de basıma gelmişti bıkac kez, don't panic çözüm basit.
                  Sd kartı çıkarın, sisteme soft reset atın. ( menünün ikinci sayfasında ustteki reset sekmesine basarak)
                  Takiben kartı takmadan gps programını calistirin. Program calismayacaktir. Menü tuşuna basarak ana menüye gelin ve sd kartı takın. Gps programını tekrar calistirin. Çıkan ikaza ok deyin ve geçin. Program calisacaktir. Denendi çalışıyor.
                  Mehmet beyin dediği de bazı durumlarda ise yarıyor .
                  Maalesef olmadı.
                  Navigasyon kurulumu esnasında aşağıdaki hatayı alıyorum.

Error
                  Previous insande of İGO 8 has not finished exiting yet.
                  Please turu in a fen seconds or soft-reset your device.
                  İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                  X