fly da taktırsanız cyclone taktırsanız 2 adet cd okuma yuvanız olacaktır, her ikiside aktif olarak çalışacaktır, bilmeniz gerekenler;
cyclone sistemde ekran 7"inç, flyadıo sistemde 8"inç
cyclone da okuma yuvası torpido içerisinde, ön gögüs daha orjınal gözükmekte, fly da ise ön göğüse bakıldığında cd okuma yuvası, altındaki yazılar ve gece aydınlatmasında panel ile sistem düğmelerinin renk farkından dolayı orjınal görüntüyü bozmakta,
cyclone da tv yayını mevcut, fakat seyir halindeyken izlemek çok zor, durduğunuz yerde gayet başarılı, fly da tv yok....
Hayirli olsun umarim cyclonenun kronik sorunlari ile karsiasmazsinz.ben her 3 unu de kullanan biri olarak kesnlikle fly diyorum.sonrasinda sorunsuzlugu ile goz dolduran necvox. Cyclone ile ilgili artik yorum yazmaktan biktim .ama umarim sizn ki sorunsuz olan bir tipdir. Gule gule kullanin.allah jaza bela vermesin....
Hayirli olsun umarim cyclonenun kronik sorunlari ile karsiasmazsinz.ben her 3 unu de kullanan biri olarak kesnlikle fly diyorum.sonrasinda sorunsuzlugu ile goz dolduran necvox. Cyclone ile ilgili artik yorum yazmaktan biktim .ama umarim sizn ki sorunsuz olan bir tipdir. Gule gule kullanin.allah jaza bela vermesin....
Yorum