arkadaşlar arabam geldi hafta içi teslim alıcam kısmetse cyclone navi taktırmak istiyorum yanlız aklıma takılan bu orjinalde bulunan grafik ekrandaki ayar menüsü cyclone da varmı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cyclone hakkında
Collapse
X
-
Ynt: cyclone hakkında
Forumumuzda araci 2 aylikken Flyaudio taktiran ilk kisiyim. Mutluyum, huzurluyum ayrica garantimde devam ediyor. Israrla Flyaudio isteyiniz. Orjinaldeki tum sistemeriniz kaliyor.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Fly iyi güzel hoş da bir de şu ekranı diğerleri gibi olsaydı.benim gibi orjinalliği bozmak istmeyenler için düşündürücü bir durum oluyor.Ekranı büyük olması bir avantaj ama bir türlü altındaki cd sürücüsüne alışamadım.
Şu sıralar ben de taktırmak istiyorum ama bayi Necvox'un Cyclone'dan daha iyi olduğunu söylüyor.Aklım da sizin tecrübeleriniz doğrultusunda Fly da kalmış durumda.Ortada kaldım anlayacağınız...2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: colemerik34arkadaşlar arabam geldi hafta içi teslim alıcam kısmetse cyclone navi taktırmak istiyorum yanlız aklıma takılan bu orjinalde bulunan grafik ekrandaki ayar menüsü cyclone da varmı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum