Merhaba arkadaşlar edition aracım için multimedya sistemi arıyorum fakat fiyatları yüksek ama ebay da aşağıda linkini verdiğim aleti buldum fikirleriniz nedir? Ve daha önce ebay dan alış veriş yapan varmı? Sanırım Amerika dan geliyor bir sorun çıkıyor mu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ebay' dan alış veriş nasıl yapılır?
Collapse
X
-
Ynt: Ebay' dan alış veriş nasıl yapılır?
Montaj, Türkçe dil dosyaları, harita ve haritanın güncellenmesi ve ayrıca teknik destek konularında sorun yaşama olasılığınız var.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nuriozenYurtdışından posta ile getirdiğiniz şeyler için vergi ödersiniz. Bunun istisnası aldığınız şeyin fiyatının $100'dan az olması.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Merhaba arkadaşlar edition aracım için multimedya sistemi arıyorum fakat fiyatları yüksek ama ebay da aşağıda linkini verdiğim aleti buldum fikirleriniz nedir? Ve daha önce ebay dan alış veriş yapan varmı? Sanırım Amerika dan geliyor bir sorun çıkıyor mu?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetYurtdışından ürün getirtme hep problem.
100 USD geçtimi gümrüğe takılıyor. Uğraş dur.Orjinal yazı sahibi: ebaranhanOrjinal yazı sahibi: sedat 8266Merhaba arkadaşlar edition aracım için multimedya sistemi arıyorum fakat fiyatları yüksek ama ebay da aşağıda linkini verdiğim aleti buldum fikirleriniz nedir? Ve daha önce ebay dan alış veriş yapan varmı? Sanırım Amerika dan geliyor bir sorun çıkıyor mu?
Yorum
Yorum