Arkadaşlar arabamın baslarının yetersiz geldiğinden dolayı anfi+bas olayına girmeye karar verdim.Anfiye bass+4 hoparlör bağlatsam aracım sanırım ses sistemi olarak garanti dışı kalıcak değil mi?Kafam karışık bu konuda garantiyi bozmakta istemiyorum ama basslarda yetersiz geliyor bana.Ayrıca infinity basslar için hazır çekilmiş kabloları var mıdır? ihihi Öyle bişey olsa süper olurdu...
Ben de eski aracımla kıyaslayınca ses sistemin yetersiz buluyorum. Arkadaşların dediği gibi arkadaki mevuct olan hoporlör yuvalarına 2 tane sağlam bişey takılsa çok iyi olacak gibi. Eğer bi gelişme olursa beni de haberdar ederseniz çok sevinirim.
Ben iki tane tweeter ilavesi yaparak tiz noksanlığı sorununu giderdim. Arabayı değiştirmek zorunda kalınca bu tweeterlarıda söktüm ve yeni arabama taktım.
Ses kalitesi fena değil ancak özel tesisat gibi değil. Benim Vectra B- CDX de bir tesisat vardı . Ah ah ne uğraşmıştım.
Ancak şöylede bir durum var. Alternatif üreticilerin ürettiği sistemlerdeki ses kalitesi fena değil gibi duruyor.
Youtube da bir örneğide var ancak Chevrolet Cruize a takmışlar. Ben ses kalitesini beğendim. Alternatif üreticiler başarılı gibi, yorum size kalmış.
arkadaşlar bugun kapı panzotlarını söktürdüm 4 adet kolOn taktırayım diye ama bunlara kolon takamayız arkası deger kolonlar arkaya yerleştirilmiş diyor yanı kapının delikli tarafına uzak duruyo orjinalinde mıknatısı kucuk oldugu için sıgıyor diyor bu kapılardaki kolonları değiştiren yokmu acaba aramızda
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
arkadaşlar bugun kapı panzotlarını söktürdüm 4 adet kolOn taktırayım diye ama bunlara kolon takamayız arkası deger kolonlar arkaya yerleştirilmiş diyor yanı kapının delikli tarafına uzak duruyo orjinalinde mıknatısı kucuk oldugu için sıgıyor diyor bu kapılardaki kolonları değiştiren yokmu acaba aramızda
geçmiş olsun, insignia için orjınal ınfınty ses sistemini taktırabilirsin ama biraz araştırman gerekir....
Yorum