evet sevgili team sonunda büyük uğraşlar sonucu gedizlerde yeni sistem monte edildi şikayeti belirttiğimiz gibi memnuniyetide belirtmek görevimiz diye yeni bir konu açtım sonuçta firma değişimi yaptı ve müşterisini uzunda olsa isteğini karşıladı burdan cyclone müdürlerine ayrıca burak bey ve fatih abiyede teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CYCLONE sistemim değişti:)
Collapse
X
-
Ynt: CYCLONE sistemim değişti
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: cdd1907teşekkürler umarım kimsenin ki bozulmaz bidahaGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
işin enteresan tarafı demek ki tanıdığın yoksa yada bu siteye üye olmayıp yardımcı olabilecek biriyle tanışmadıysan kimse bu makinanın sorumluluğunu üstlenmeyecekmiş az kalsın böyle makinalarda kullanıcı hatası yoktur mekanizma ve gövde iç tarafta olmasından ötürü üzerine su dökme tuşlarını bozma ekranı kırma gibi durumlar olmadıkca sorumluluk kesinlikle ve katiyen ilk önce satan bayiye sonrada Türkiye distribütörü sorumluluğu altındadır nihayetinde Faturalı ve servis montajlı bir cihaz...
Az çok takip ettim konuyu Bilal kardeşim az daha parcalayacaktı cihazı,çok şükür atlattı...
Geçmiş olsun diyorum Kardeşim...
Yorum
-
aynen dostum yemim ederim komple sokup parcalicaktim artik o durumdaydim ugrastik durduk 6 gun haybeye çekmeköye 4 kere git gel 4 kere butun konsol torpido yan citalar sökülüp durdu iste napalim))2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
Yorum