Sistem kuruldu çok harika görüntüsü var çok başarılı buldum sabahın köründe bana yardımcı olabilmek adına uykusundan ödün veren Bulent abiye çok çok teşekkür ederim ustamızda ısı öğrenmiş iyice 1,5 saatte taktı sistemi
Ne demek ömür kardeş Sen her zaman gel ben uykusuz kalmaya razıyım.Sen memnun kaldıysan ne mutlu bize,çünkü sistemi önerenlerden biri bendim
Sistemin görüntü performansı ger görüşü çok başarılı yalnız aldığım kablo dandikmis sanirim parazit engelliyici koymalarına rağmen sorun düzelmedi cizirti var birde gaz verince vihiiyuv diye gaz sesini hoparlörden duyuyorum artık onu Konya'ya gidince hallederim kaç gündür ozlemisiz arabayı yahu
Su uzaktan kumanda ucunu uzatmak için malzemeler farklı bir seye gerek varmi ona göre Konya'ya gitmeden alayım
Ömür hayırlı olsun kumanda için ekstra bişeye gerek yok iyi bir elektronikcide yaptirabilirsin. Gelen sesin sebebi aux'tan sesi aldığın için oluyor kabloyu iyice sabitlemek gerekiyor ve iyi bir kablo kullanırsan sorun olmuyor bende bir sıkıntı yok suan.
Su uzaktan kumanda ucunu uzatmak için malzemeler farklı bir seye gerek varmi ona göre Konya'ya gitmeden alayım
Ömür hayırlı olsun kumanda için ekstra bişeye gerek yok iyi bir elektronikcide yaptirabilirsin. Gelen sesin sebebi aux'tan sesi aldığın için oluyor kabloyu iyice sabitlemek gerekiyor ve iyi bir kablo kullanırsan sorun olmuyor bende bir sıkıntı yok suan.
eyvallah abi halledicem onuda konyayya gideyimde bir. Birde senın alete uzaktan kumandanın oldugu yere lehımle arka tarafa bır giriş yapıp ona bagladılar gögüse koyacagın uzaktan kumanda alıcısınn kablosuda oraya baglanıyor degılmı. Bu uzaktan kumandaların alıcıları hepsı fix aynımdır ?
Bu arada DJ APG09 un katkılarıyla hazırlanan cdlerımıde aktardım medıa playera kendısıne buradan tekrardan tesekkurler 36 gb muzık attım bılgısayarda ne varsa 9 tane 4 gb lık usb boşa cıktı
eyvallah abi halledicem onuda konyayya gideyimde bir. Birde senın alete uzaktan kumandanın oldugu yere lehımle arka tarafa bır giriş yapıp ona bagladılar gögüse koyacagın uzaktan kumanda alıcısınn kablosuda oraya baglanıyor degılmı. Bu uzaktan kumandaların alıcıları hepsı fix aynımdır ?
Bu arada DJ APG09 un katkılarıyla hazırlanan cdlerımıde aktardım medıa playera kendısıne buradan tekrardan tesekkurler 36 gb muzık attım bılgısayarda ne varsa 9 tane 4 gb lık usb boşa cıktı
Aynen anlattığın gibi alıcılarda pek fark etmiyor. Benimkini sokerken bozuldu alıcı yenisini taktik. Adamlar sağlam yapmış kolay sökülmedi cihazın üstündeki alıcı.
Gelen sesler bunlar. Şimdi bunlara kesin çözüm iyi bir kablomudur birde bu sesi niye yapar bu meret ? Sök tak yapılsın istemiyorum sürekli bir seferde açılsın takılsın sorun gitsin istiyorum . Yardımları önerileri alayım
Gelen sesler bunlar. Şimdi bunlara kesin çözüm iyi bir kablomudur birde bu sesi niye yapar bu meret ? Sök tak yapılsın istemiyorum sürekli bir seferde açılsın takılsın sorun gitsin istiyorum . Yardımları önerileri alayım
Ömür,
Genelde bu tür parazitlerin nedeni kötü kablo oluyor. Örnek TV de parazit var. Çözüm altın kaplı parazit korumalı sağlam bir kabloyla değiştiriyorsun her şey çözülüyor. Genelde kötü yalıtımlı kablolar arabanında diğer elektronik donanımlarıyla birleşince parazite neden oluyor.
Kablo da olabilir yada sizde 2 tane cihaz ses ayarı yapıyor şunu denermisin sistmin DVD800 ana sesini normal yap medya oynatıcıda da sesini kıs bunu denermisin ikincisi kablonun topraklamasını kontrol ettirmek gerekebilir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum