Bülent abi müsaitsen Perşembe sabahtan bir çayını icmeye geleyim arabayı odak a birakicam interface için ve tikirtilar için ve biraz daha gaz gelirse cam filmi için
Konuya yandan girince birsey anlayamadım. Bizim DVD 800 e nasıl bir modifikasyon yapılmış? Görsel bir seyler ekleyebilir mı acaba bu konuyla alakalı?
Saygılar.
Aslen galatasaraylıyım. Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
Konuya yandan girince birsey anlayamadım. Bizim DVD 800 e nasıl bir modifikasyon yapılmış? Görsel bir seyler ekleyebilir mı acaba bu konuyla alakalı?
Saygılar.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yeni gördüm bu başlığı. Tüm paylaşımlar için teşekkürler arkadaslar. Video sinyal girişi yapılabiliyor mu su haliyle? Harici kaynaklardan konsoldaki ekrana görüntü aktarabiliyor muyuz? Mesela iphone dan cikis bile alinabilir bu yolla.Bu işlemi nasıl bir secim mekanizmasiyla yapabiliyoruz? Anladığım kadarıyla turn push ile imkansız zira yazılımlarda uyumlu olmalı ki bunu opelden baskası yapamaz herhalde.
Saygılar.
Evet Tum video sinyal girisi yapilabiliyor. Ekrana video arayuzun AV girisinden ses ve goruntu aktarabiliyoruz. Iphone dan kompozit kablo ile AV den goruntu ve ses aktarabilirsiniz. kompozit kablodaki USB girisi sayesinde ayni zamanda telefonunuzu sarj edip, Ipod kismindaki sarkilarida ulasabilirsiniz. biz su anda yazilimdan bagimsiz istedigimiz goruntu ve sesi bu video arayuz sayesinde DVD800 e aktarabiliyoruz.
sizin de dediginiz gibi 3G modunda TV kanallarinin izlenmesi de mumkun. hatta daha da abartayim. Skype ve Face time gibi iphone programlarindan konusma sesini hoparlorlerden verilebiliyor.
Peki cd den radyodan bu arayüze geçiş işlemi nasıl sağlanmaktadır?
Aslen galatasaraylıyım. Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
Geri vites geçişi otomatik olarak kendi geçiyor birde küçük bir butonu var bu buton geçişleri manuel yapmanızı sağlıyor diyelim ki müzik dinliyorsunuz klip izliyorsunuz telefon geliyor sistem müziki veya videodaki sesi otomatik kısıyor ve telefon görüşmeniz yapılıyor aracın hiçbir orjinalliğinden taviz vermiyorsunuz burda muratın aracındaki Medya Playerli Hdd ise uzaktan kumanda ile yönetiliyor alıcısı mercimek kadar küçük onuda kablo ile aracın dışına çıkarıyorsunuz mükemmel oluyor
Iomega arkadaşlar EMC nin ürettiği bir Hdd Box tır Sektördeki Arkadaşlar EMC yi tanır hatta Iomegaların bazı serilerinde yere düşme testlerinden %100 başarı ile çıkana nadir ürünlerdendir sonuç olarak titreşimden zarar görmezler en kötü ihtimal SSD hdd takılır hiç sorunsuz hayatınızı yaşarsınız
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
iomega modelini yazarmısınız hangısınden aldınız bugun almayı planlıyorum yarın sabahta ınsallah montaja gıdıcem Odak a
Odakın karşısındaki Vatan Computer'de var,500 gb,yada 1 tb olannı alırsınız.Model nosuna gerek yok Yalnız vatan saat 10 da açılıyor,bugünden alırsan cihazı yarın sabahtan taktırırsın.Peki sen interface temin ettinmi Özkandan?
Aldım iomegayi 294 tl olmuş bitmiş kampanya. Yarın sabah taktiricaz inşallah bakalım sistemi Bülent abi çok teşekkür ederim destegin için o kabloları sen olmasan zor bulurdum ben yok 3,5 inç yok disi jackli mackli bir an sen kabloyu anlatırken vazgeçtim sistemi yaptirmaktan o kadar bilgisizim bu kablo isinde
Sistem kuruldu çok harika görüntüsü var çok başarılı buldum sabahın köründe bana yardımcı olabilmek adına uykusundan ödün veren Bulent abiye çok çok teşekkür ederim ustamızda ısı öğrenmiş iyice 1,5 saatte taktı sistemi
Yorum