ben 2010 model cosmo ya sahibim aracımda dvd 800 mevcut ancak haritada ankaradan doğusu gözükmüo ve suan izmirde eğitim görmekteyim izmirin bazı yerlerinde yol dışında yazıo istanbula gidiorum ana yollar dışında orada da aynısı yazıo we artık çileden çıkmak üzereyim. acaba benim haritam son sürüm mü yoksa bi üst harita wersiyonu mevcutmudur yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorumm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dvd 800 harita güncellemesi hangi bayilerde mevcut acaba??
Collapse
X
-
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
Ynt: dvd 800 harita güncellemesi hangi bayilerde mevcut acaba??
Arkadaşlar bugün aracımla Ankara dan Antalyaya geldim.Koskoca Ankara antalya yolu dvd800 de gözükmüyor.Burada denk gelirsem bir bayiye girip sorucam güncelleştirmeyi2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maydayArkadaşlar bugün aracımla Ankara dan Antalyaya geldim.Koskoca Ankara antalya yolu dvd800 de gözükmüyor.Burada denk gelirsem bir bayiye girip sorucam güncelleştirmeyi
Yorum
-
Ankara fena değil ama şehir dışına çıkıyorsan yada nufusu çok olmayan şehirlere gideceksen haritada çok büyük boşluklar var ki benim haritada sadece belli başlı şehirler var her ilin kendi haritası yükleniyor birde belli başlı iller yükleniyor diye biliyorum çoğu il yok bile...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maydayArkadaşlar bugün aracımla Ankara dan Antalyaya geldim.Koskoca Ankara antalya yolu dvd800 de gözükmüyor.Burada denk gelirsem bir bayiye girip sorucam güncelleştirmeyi2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosOrjinal yazı sahibi: maydayArkadaşlar bugün aracımla Ankara dan Antalyaya geldim.Koskoca Ankara antalya yolu dvd800 de gözükmüyor.Burada denk gelirsem bir bayiye girip sorucam güncelleştirmeyi
Yorum
Yorum