Omur Bu Cihaz boyut olarak Torpidoya sigmayabilir. bir de bu cihazin internet uzerinden TV youtube olayina aldanma. cunku interneti ya Ethernet girisinden yada USB girisinden WIFI USB adaptor ile alabilirsin. bunun icin de kablolu yada kablosuz internet erisime sahip olman lazim. bu da araclarda pek mumkun gozukmuyor. Eger Iphone kullaniyorsan kompozit kablo ile internet uzerinden TV izleme imkanin olur. fakat gonderdigin 2 linkteki cihazi ben pek tavsiye etmiyorum. fakat ben sadece evde kullanirim dersen alabilirsin. Muratin aracindaki cihaz ihtiyaclarini fazlasiyla karsilar.
Bizm aldığımız cihaz ebat olarak torpido gözüne çok uyumlu arkadaşlar.Hemde 10 gündür denenip performansı test edilmiştir.Bu tip hdd cihazlarda en büyük problemlerden birisi titreşimlerden olumsuz etkileniyor olması.Hatta nette bir yerde markasını modelini hatırlamadığım bu tip bir cihaz için araç için uygun değildir diyordu.İomega marka cihazda ben şu ana kadar araçta sorun yaşamadım.Ondan dolayı riske gerek yok diye düşünüyorum.Hemde cihaz oldukça iyi bir fiyata satılıyor şu anda..
Bu cihazdan alacak arkadaşlara,torpido gözüne orjinal raf almalarını da öneririm.
Yorum