fly-cyclone kullananların gece kamera görüntüsü nasıl? birazda aydınlatma değilde kamera da etkili olabilir bu konuda. senin kamera kutudan mı çıktı abi?
Zeki Mmüreni Görürsün Kutuya bir Dvd Player takıyorsun sonra Zeki Mürenin Dvdsin buluyorsun sonra Seyrediyorsun Ömür hocam
Cd500 veya Dvd800 olanlar için tek çözüm çünkü Cyclose veya FlayAudio gibi ürünler Dvd800/Cd500 olan araçlara takılamıyor bu yüzden Kaçınılmaz son bu çevirici cihaz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Zeki Mmüreni Görürsün Kutuya bir Dvd Player takıyorsun sonra Zeki Mürenin Dvdsin buluyorsun sonra Seyrediyorsun Ömür hocam
Cd500 veya Dvd800 olanlar için tek çözüm çünkü Cyclose veya FlayAudio gibi ürünler Dvd800/Cd500 olan araçlara takılamıyor bu yüzden Kaçınılmaz son bu çevirici cihaz.
Bu sistemde turn push kullanılmıyor derken anlamadım abi yani geri görüş kamerası takılınca iptal felan mı oluyor anlamadım orasını ?
Emrecim herşeyi anladım ama yeşilay muhabbetini anlayamadım
abi ikinci videoda Fatih abinin sport modu devrede flexiride 'da normalde o tuşa basınca kırmızı yanıyor o tuş ama Fatih abinin arabada yeşil yanıyor benimkinde de kırmızı
Yorum